Retailmanager
Retailmanager

  Retailmanager

  Retailmanager onderneemt al jaren op een eigenzinnige en innoverende wijze en dat heeft ons gebracht waar we nu staan: een state of the art media dienstverlener met een solide team en een sterke focus op de toekomst. Wat wij voor u kunnen betekenen?
  Onze ambities

  Wij willen onze klanten in de volle breedte tevreden stellen. Of zelfs een voorsprong geven. Wij hebben voor onze groeiambitie stevig geïnvesteerd in mensen en middelen. In de toekomst gaan we onze bestaande en nieuwe opdrachtgevers verder faciliteren in concept, print, media en applicatietechnieken. Nieuwe digitale middelen worden gekoppeld aan doelgroepcommunicatie. Een uitdaging voor vandaag en morgen die we graag samen met u aangaan.

  Corporate design

  U kent het belang van herkenning en imago in de wereld waarin u opereert. Herkenbare positionering en een eenduidige communicatie met de doelgroep zijn belangrijk in een sterk wisselende en transparant landschap van collega’s in dezelfde branche. Retailmanager ondersteunt veel corporate organisaties in vormgeving, huisstijl en beeldvorming.

  Franchisediensten

  Als CEO, eigenaar of vestigingsverantwoordelijke van een franchiseformule kent u als geen ander het belang van een short time to market. Maar ook andere relevante informatie wilt u te weten komen, bijvoorbeeld over de winkelvloer waar uw consument oog in oog staat met uw point of sale. Retailmanager kent de belangen van de franchiseformule en voorziet in tal van print- en media toepassingen om snel, accuraat en professioneel met uw doelgroep in contact te staan.

  Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

  Molenberg Media
  Aangesloten bij De Nationale Franchisegids - logo voor op website formule


  Activiteit:Aanbieden van communicatie en media oplossingen.
  Branche:
  Aantal medewerkers:40
  Oprichtingsjaar:1996

  Delen:

  Contact

  Paxtonstraat 9-11
  8013 RP Zwolle

  Telefoon: (038) 468 08 00
  Website: http://www.molenbergmedia.nl/retailmanager

  Contactpersoon: De heer R. Molenberg (René)
  Functie: Account manager

   

  skyscraper-banner-website

  franchise-banner-abn-amro-3


  97x325_franchise_invest_inter_2017

  seasons-artclass-banner

   

  Vragen? Bel ons! 055-8200 226