Coolprint

Coolprint

Coolprint

Uw drukwerk en reclame uitingen volledig naar wens

Heeft u drukwerk en reclame uitingen nodig? Dan bent u bij Coolprint aan het juiste adres. Innoveren en realiseren is onze drijfkracht. Wij leren u graag persoonlijk kennen en op basis van uw wensen brengen wij alle mogelijkheden in kaart. Vervolgens vertalen wij deze in een krachtig en aansluitend resultaat wat uw design laat uitspringen.

Wij werken met de nieuwste druktechnieken en geloven dat ouderwetse service daar nu eenmaal bij hoort. Of het nu gaat om visitekaartjes, flyers, bouwtekeningen of volledige gevelreclame; Coolprint is uw aangewezen partner.

Maatwerk

Van aangepaste stansen en hoogglansafwerkingen tot latex printen, we hebben de kennis en apparatuur in huis om iedere printklus voor u in orde te maken.

Indeling & ontwerp

Het team van Coolprint heeft jarenlange ervaring in grafisch ontwerp en lay-out. We begrijpen de mogelijkheden van de apparatuur die we gebruiken en kunnen een afbeelding ontwerpen die geoptimaliseerd is voor elk proces of apparaat dat wordt gebruikt om het eindproduct af te drukken.

Grootformaat afdrukken

Het afdrukken van grootformaat posters en banners is nog nooit zo eenvoudig of sneller geweest met de topapparatuur van Epson en HP. Onze latexprinter produceert hoogwaardige buitenbanners voor uw volgende evenement, verkoop of productlancering. Stuur ons in de ochtend uw lay-outbestanden en haal het aan het einde van de dag op.

 

 

Coolprint B.V. is per 1 december 2019 Erkend Signbedrijf.

 

Is uw interesse gewekt? Kunnen wij voor u aan de slag? Neem vandaag nog contact met ons op om uw drukwensen te bespreken.


Activiteit:Met een breed aanbod drukwerk- en reclamediensten en een gemotiveerd team staan we voor je klaar. Ons doel is jou de producten te bieden waarmee jij jouw doelen zal behalen.
Branche:
Aantal medewerkers:10
Klanten:ING, Radio Decibel, New York Pizza, Mc Donalds, Subway
Oprichtingsjaar:2008

Delen:

Contact

Drachmeweg 18
2153 PA Nieuw-Vennep

Telefoon: (010) 340 13 74
Website: https://www.coolprint.nl/

Contactpersoon: Sohrab Mohajerani
Functie: Algemeen directeur

Franchise nieuws

Ga naar al het franchisenieuws »