Repper

Repper

Repper

repper-banner

Sinds 1999 zijn we actief en sinds 2006 biedt Repper oplossingen voor email marketing aan. Wij combineren kwaliteit met innovatie waarbij Repper meegaat met de laatste trends en ontwikkelingen rondom email marketing. Nu in de vorm van een nieuwsbrief en in de toekomst via een ander medium, maar Repper levert je nieuws af.

Repper biedt drie hoofddiensten aan; Repper Mail, Repper Synergy en Nieuwsbrief Checkup.

Repper Mail

Dáág verzend­knop-angst

Door de unieke Pro-sjablonen en het waterdichte inschrijfsysteem wordt iedere email goed afgeleverd en weergegeven en is deze altijd gewenst. Zelfs testen is overbodig met Repper Mail.

Groot gemak

Met Repper Mail worden alle terugkerende gegevens onthouden zodat jij je alleen bezig hoeft te houden met de inhoud. Mailen is een kwestie van inhoud plaatsen en op de verzendknop drukken.

Uitgebreid en krachtig

Event-driven, inhoud plaatsen uit andere bronnen, A/B-testen, personaliseren, uitgebreide rapportages, krachtig relatiebeheer, integratie van social media, API en een flexibel team voor maatwerk.

Repper Synergy

Emailmarketing voor franchise-formules, winke­liers­verenigingen en andere coöperaties.

Beheer van het proces

De hoofdvestiging heeft inzicht in en controle over het gehele proces. De hoofdvestiging initieert o.a. het publiceren van nieuwsbrieven.

Efficiënt en kosten­be­spa­rend

De basis van de nieuwsbrief wordt centraal opgesteld en iedereen maakt gebruik van dezelfde tool en op elkaar aansluitende sjablonen.

Een rele­vante en lo­kale nieuws­brief

De doelgroep ontvangt een nieuwsbrief met lokale inhoud en de opmaak van de nevenvestiging.

Repper Mail Check-up

Verbeter jouw nieuwsbrief met behulp van advies van onze email marketing experts. Jouw nieuwsbrief wordt op techniek en inhoud geanalyseerd en je ontvangt hiervan een persoonlijk rapport.

Onderdelen

  • Aflevering: De nieuwsbrief wordt technisch nagekeken opdat de aflevering geoptimaliseerd kan worden en zoveel mogelijk abonnees de nieuwsbrief ook daadwerkelijk kunnen ontvangen.
  • Compatibiliteit: Hoe wordt jouw nieuwsbrief weergeven in de meest gebruikte mailprogramma’s voor zowel desktop als mobiel?
  • Inhoud: Een emailmarketingspecialist beoordeelt de inhoud en geeft tips en advies.

Rapport

De bevindingen worden overzichtelijk weergegeven in een rapport. Tevens wordt waar van toepassing aangegeven hoe je bepaalde onderdelen kunt verbeteren. Je ontvangt het rapport persoonlijk via email.

logo-repperAangesloten bij De Nationale Franchisegids


Activiteit:Sinds 2006 biedt Repper oplossingen voor emailmarketing aan. Wij combineren kwaliteit met innovatie waarbij Repper meegaat met de laatste trends en ontwikkelingen rondom emailmarketing.
Branche:
Aantal medewerkers:5
Klanten:Delta Lloyd, Eindhoven Airport, Ronald McDonald Kinderfonds
Oprichtingsjaar:2006

Delen:

Contact

Berg en Dalseweg 127
6522 BE Nijmegen
Nederland

Telefoon: 024 37 37 120
Website: http://www.repper.nl/

Contactpersoon: De Heer R. van Asperen (Ralph)
Functie: Account manager

skyscraper-banner-website

banner-tubz-europe

banner-volop-kansenV2

franchise-season-art-class