ING Zakelijke Arrangementen

ING Zakelijke Arrangementen

  ING Zakelijke Arrangementen

  ING Bank - Dirk Visser & Dirk Mulder

  Franchiseformules appelleren aan ondernemerschap. Met alles wat daarbij hoort: durf, visie en doorzettingsvermogen. En de praktische kant natuurlijk: financiering, betalingsverkeer en verzekeringen. Onderzoek naar franchise formules geeft aan dat die het beter doen dan het gemiddelde van de sector. Succes factoren van de franchise onderneming zijn samenwerking, innovatie en een gezonde financieringsstructuur.

  Franchisegever

  Is uw formule klaar voor de toekomst? U bent verantwoordelijk voor (de ontwikkeling van) uw formule, u inspireert uw franchisenemers en u heeft daarvoor uw eigen adviseurs. Zoals de ING. Wij staan u met raad en daad bij over uw:

  • Financieringstructuur
  • Kredietarrangementen
  • Betalingsverkeer
  • Risico-management

  Franchisenemer

  Als ondernemer aan het werk in de branche waar uw hart ligt? Dat kan als franchisenemer. Veel vrijheid, veel kansen, veel synergie. Wij herkennen de ondernemer in u en wij begrijpen dat u een deskundige bank nodig heeft. Voor uw betalingsverkeer, financiering maar ook om samen met u uw plannen op haalbaarheid en risico’s in te schatten. Tevens bieden wij u lokaal een inspirerend netwerk.

  Onze Relatiemanagers Franchise staan voor u klaar en hebben een inspirerend netwerk in uw omgeving. Maak een afspraak met (of via) Dirk Mulder (Linkedin, 06 1138 0971 ) of Dirk Visser (Linkedin, 06 3005 1714) .

  ING Logo

  Aangesloten bij De Nationale Franchisegids - logo voor op website formule


  Activiteit:Gespecialiseerd in het aangaan van overkoepelende financierings- en betaalarrangementen voor ondernemers/franchisenemers binnen een franchise formule of samenwerkingsverband.
  Branche:
  Aantal medewerkers:> 1.000 fte
  Oprichtingsjaar:1961

  Delen:

  Contact

  Bijlmerdreef 20
  1102 CT Amsterdam

  Telefoon: (06) 30 051 714
  Website: http://www.ing.nl/zakelijk/mkb-en-ondernemers/franchise-en-formule/index.aspx

  Contactpersoon: De heer D. Mulder (Dirk)
  Functie: Specialist zakelijke arrangementen

   

  skyscraper-banner-website

  banner-volop-kansenV2

  franchise-banner-abn-amro-3