ING Commercial Agreements

ING Commercial Agreements

ING Commercial Agreements

Franchiseformules appelleren aan ondernemerschap. Met alles wat daarbij hoort: durf, visie en doorzettingsvermogen. En de praktische kant natuurlijk: financiering, betalingsverkeer en verzekeringen. Onderzoek naar franchise formules geeft aan dat die het beter doen dan het gemiddelde van de sector. Succes factoren van de franchise onderneming zijn samenwerking, innovatie en een gezonde financieringsstructuur.

Franchisegever

Is uw formule klaar voor de toekomst? U bent verantwoordelijk voor (de ontwikkeling van) uw formule, u inspireert uw franchisenemers en u heeft daarvoor uw eigen adviseurs. Zoals de ING. Wij staan u met raad en daad bij over uw:

  • Financieringstructuur
  • Kredietarrangementen
  • Betalingsverkeer
  • Risico-management

Franchisenemer

Als ondernemer aan het werk in de branche waar uw hart ligt? Dat kan als franchisenemer. Veel vrijheid, veel kansen, veel synergie. Wij herkennen de ondernemer in u en wij begrijpen dat u een deskundige bank nodig heeft. Voor uw betalingsverkeer, financiering maar ook om samen met u uw plannen op haalbaarheid en risico’s in te schatten. Tevens bieden wij u lokaal een inspirerend netwerk.

Onze Relatiemanagers Franchise staan voor u klaar en hebben een inspirerend netwerk in uw omgeving. Maak een afspraak met (of via) Rogier Hoeijmans (06 -109 025 87) of Marleen Verstoep (06 – 836 39 961).

ING Logo

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids - logo voor op website formule


Activiteit:Gespecialiseerd in het aangaan van overkoepelende financierings- en betaalarrangementen voor ondernemers/franchisenemers binnen een franchise formule of samenwerkingsverband.
Branche:
Aantal medewerkers:> 1.000 fte
Oprichtingsjaar:1961

Delen:

Contact


Telefoon: 06 -109 025 87 / 06 - 836 39 961
Website: https://www.ing.nl/zakelijk/mkb-en-ondernemers/

Contactpersoon: Rogier Hoeijmans
Functie: Specialist zakelijke arrangementen