ESH Media

ESH Media

ESH Media

Een buitenreclame oplossing voor iedereen

ESH Media is uw specialist voor alle soorten buitenreclame. Met een kwart eeuw ervaring met A0 displays helpen wij u om, letterlijk, gezien te worden. In het oog springen bij alle weggebruikers, is ons ultieme doel. Zichtbaarheid is onze expertise en daarvoor maken wij gebruik van ‘borden langs de weg’ in allerlei vormen. Doormiddel van onze Dubbelzijdige A0-displays, driehoeksborden en Moving billboards tonen wij uw campagne.

Over ESH Media

Vanaf het allereerste begin hebben wij altijd de wensen van de klant op de eerste plek gezet. Bij ons is elke opdracht uniek en luisteren we naar uw behoeftes. Met onze betrokken werkwijze in alle disciplines en bij alle medewerkers binnen onze organisatie onderscheiden wij ons van andere in het vakgebied van buitenreclame.

MVO

Sinds de oprichting van het bedrijf staat maatschappelijk ondernemen centraal bij Esh Media. Niet alleen betrekken wij al onze medewerkers nauw bij alle bedrijfsontwikkelingen binnen de organisatie, maar leveren we met onze manier van werken ook een bijdrage aan het oplossen van de milieuproblematiek. Dit doen wij onder andere middels het recyclen van materialen, het scheiden van afvalstromen en het gebruik van milieuvriendelijke materialen.

Volledige service

Elke onderneming heeft zijn eigen uitdagingen met betrekking tot het communiceren van zijn of haar boodschappen. Esh Media verzorgt het complete traject; van het aanvragen van de vergunningen tot het ontwerpen, produceren, plaatsen en op tijd verwijderen van alle uitingen. Onze kennis en vaardigheden zijn het adviseren in de juiste hoeveelheid, de uiting en de duur van de campagne waarna wij zelf uw campagne uit zetten en tijdig verwijderen. Een voorbijganger heeft slechts enkele seconden de tijd om de boodschap te lezen. Herhaling zorgt voor het aha-gevoel en maakt de boodschap effectief.

Benieuwd naar wat Esh Media voor u kan betekenen? Neem contact op met één van onze adviseurs via (0348) 689 362.

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids


Activiteit:Zicht op uw merk, Local Marketing professionals, buitenreclame adviseurs, full service.
Branche: -
Aantal medewerkers:30 medewerkers
Klanten:Oa. New York Pizza, Domino's Pizza, De Beren, Sanidrõme, Sani-Dump, Spare-Rib Express, Taco Mundo, Papa’s John Pizza, Ballorig, Monkey town, Monuta, Zlim, Anytime fitness , Profile Car & tyrecenter, Euromaster, New-fysic, Emté supermarkten, GAMMA, Pearle
Oprichtingsjaar:1997

Delen:

Contact

Pompmolenlaan 31
3447 GK Woerden
Nederland

Telefoon: (0348) 689 362
Website: https://eshmedia.nl/

Contactpersoon: De heer E. Hundling (Erwin)
Functie: Buitenreclameadviseur

Youtube video's


skyscraper-banner-website

 

franchise-season-art-class