MAKS

MAKS

  MAKS

  maks-5

  Landelijke identiteit, lokale kansen

  Franchiseformules ondervinden de nodige uitdagingen als het gaat om het opbouwen van een goede klantenbinding. MAKS gelooft heilig in de kracht van de samenwerking. Door de lokale kennis van franchisenemers te koppelen aan de expertise van de holding. En door het bereik van de formule te combineren met locatiespecifieke kansen. Hoe beter de wisselwerking, hoe groter het succes. En dát geldt voor alle partijen.

  Partnerschap met MAKS 

  Met MAKSSPAREN ontwikkelt u een eigen branded loyalty-programma dat werkt vanuit het volledige potentieel van de franchiseformule. Een programma dat aantrekkelijk is voor klanten, interessant is voor franchisenemers en helemaal past bij het DNA van de formule. Breidt uw loyalty-programma uit met MAKSCADEAU. Deze aanvullende module maakt het mogelijk om uw eigen, gepersonaliseerde cadeaukaart te voeren. Als extra incentive om uw omzet een boost te geven maar ook in te zetten als lucratief relatiegeschenk.

  Eigen invulling met betaalbare oplossingen

  Hoewel we graag vernieuwend werken en vooruitstrevend zijn, kan MAKS uw loyalty-programma op verschillende manieren in de markt zetten. Van snelle smartphone app tot traditionele klantenkaart op creditcardformaat. En altijd helemaal in uw eigen huisstijl.

  Minstens zo belangrijk is de invulling van het loyalty-programma. Communiceert u over de accounts heen of juist naar specifieke groepen? Werkt u met landelijke acties of initieert u spaardoelen voor geselecteerde verzorgingsgebieden? Met MAKSSPAREN is het mogelijk om klantenkaarten zowel lokaal als landelijk in te zetten. U kiest zelf waar u het accent op legt. Met desgewenst een beetje hulp van MAKS. We adviseren en inspireren en innoveren graag waar nodig.

  Benieuwd naar wat MAKS voor uw formule kan betekenen? De medewerkers van MAKS hebben plezier in hun werk; het doel dat we met elkaar voor ogen hebben is om u volledig te ondersteunen in het proces uw klanten nog meer aan u te binden om zo voor uw bedrijf meer omzet en hogere winst te creëren. Bel vandaag nog om een vrijblijvende ontmoeting met ons in te plannen.

  Michael van der Togt
  Directeur MAKS Klantenloyaliteit

   

  ”Maks gelooft heilig in de kracht van de samenwerking”

   

  Aangesloten bij De Nationale Franchisegids

  Afdrukken


  Activiteit:Leveren en onderhouden van branded loyalty- en giftcard-programma’s
  Branche:
  Aantal medewerkers:4
  Oprichtingsjaar:2006

  Delen:

  Contact

  Stadhouderslaan 9
  2517 HV Den Haag
  Nederland

  Telefoon: (088) 638 62 62
  Website: http://maks.nl/

  Contactpersoon: De heer M. van der Togt (Michael)
  Functie: Directeur

   

  skyscraper-banner-website

  banner-volop-kansenV2

  franchise-banner-abn-amro-3