Mooze

Mooze

  Mooze

   


  mooze is jouw partner in promotiemateriaal en huisstijl producten. Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijf straalt, iets over brengt of laat zien wie jij bent. Samen met jou komen wij tot geweldige en unieke producten. Of het nu gaat om een visitekaartje, een flyer of een brochure; you can choose your mooze.

  Waarom mooze?

  Om jou goed van dienst te zijn, garanderen we persoonlijke service voor al onze klanten. De kwaliteit van deze service, de producten en de levering is dan ook uitstekend. Zo worden producten gratis bezorgd, wat je ook besteld. Wil je er zeker van zijn dat jouw product helemaal naar je zin is? Bij ons kan je bij de meeste producten een proefdruk bestellen. Zo komen we samen tot een prachtig eindresultaat!

  Bijzondere producten

  mooze verzorgt al het drukwerk dat je nodig hebt om als bedrijf op te vallen. Van flyers en spandoeken, tot menukaarten en bierviltjes. Wil je jouw bedrijf laten onderscheiden van de rest? Kies dan voor één van de bijzondere productversies. Bijvoorbeeld de superdikke visitekaartjes met gekleurde binnenlaag. De kaartjes bestaan uit drie lagen, waarvan de binnenste gekleurd is. Hierdoor is het papier maar liefst 800 grams (standaard is 340 grams).


  Sit back and relax
  Het promoten van jouw bedrijf kan ook op een andere, unieke manier. Zo kun je bij mooze een bedrukte zitzak bestellen. Een eyecatcher voor je horecabedrijf of kantoor, en ook ter promotie van je merk. Een zitzak kan voor veel doeleinden gebruikt worden én ziet er ook nog eens sfeervol uit. Wil je er mee naar buiten? Dat is geen enkel probleem, want de zitzakken zijn waterafstotend.

  Mooze videos

  Ieder product is beschikbaar in verschillende afwerkingen. We snappen dat het lastig kan zijn om te kiezen. Om je een handje te helpen hebben we een aantal korte mooze video’s gemaakt. Hierin laten we zien wat het verschil is tussen de diverse papiersoorten.

  Hoe werkt mooze?

  • Kies je product: Van visitekaartje, flyer, banner tot poster en brochure.
   Weet je nog niet zeker wat je wilt? Bestel dan een samplebox. Dan kun je alle papiersoorten zien en voelen.
  • Upload je ontwerp: Voeg eenvoudig je PDF toe. Heb je nog geen ontwerp en wil je hulp bij het maken van een pdf? Dan kun je kijken naar de aanleverspecificaties.
  • Maak je product zoals jij dat wilt. Selecteer het materiaal en de gewenste afwerking. Switch tussen verschillende papiersoorten, afwerkingen of formaat.
  • Bestellen, veilig betalen en snel ontvangen: Wanneer de bestelling is gedaan, ontvang je een e-mail ter bevestiging met hierin de verwachte leverdatum. Mooze is on the way.

  Meer weten? Bekijk onze website www.mooze.nl

  Aangesloten bij De Nationale Franchisegids


  Activiteit:Verzorging van promotiemateriaal en huisstijlproducten. Mooze draagt bij aan de impact die jij wilt maken. We hebben passie voor het vak en staan voor je klaar. Van de grote designbureau’s tot de bakker om de hoek, iedereen kan bestellen bij Mooze.
  Branche:
  Aantal medewerkers:18
  Moederbedrijf:De Jong Groep
  Zusterformules:Kampert Nauta
  Oprichtingsjaar:2017

  Delen:

  Contact

  Woudenbergseweg 21
  3707 HW Zeist

  Telefoon: (085) 043 80 38
  Website: https://mooze.nl/

  Contactpersoon: Mevrouw M. van der Vuurst (Mariëtte)
  Functie: Online marketeer