Piggy

Piggy

Piggy

Weer een extra spaarpas? Nee, een aantal minder.

Laten we zeggen dat je gelooft in de combinatie loyalty en marketing. Je gelooft ook in de wederkerigheid die ontstaat bij de inzet van een succesvol loyaliteitsprogramma. Dan rest enkel de vraag: ‘hoe’?

Welke methode kies je voor jouw unieke franchiseformule? Ga je ’old school’ voor zegels of een stempelkaart? Of ga ik ’all the way’ met een Loyalty app, fysieke kaart, data, customer journey, omnichannel en integraties met je bestaande systemen?

Steeds meer franchiseformules kiezen voor de ‘’all the way’’ strategie maar lopen structureel aan tegen hoge en moeizaam beheersbare kosten. Veel moet vanaf de grond worden opgebouwd en structureel worden onderhouden en doorontwikkeld.

Voor een klant kan het, ondanks alle investeringen en beste bedoelingen, nog steeds aanvoelen als ‘’weer een pas, of weer een app’’.  Met een tegenvallende deelname als resultaat.

Goed nieuws, Piggy werkt vanuit een platform principe met alle innovatieve tools, die in deze tijd vereist zijn, direct tot je beschikking. Eigenlijk nog veel belangrijker; Piggy heeft het bereik waar jij naar zoekt.

1 pas of Loyalty app geeft de consument toegang tot duizenden unieke branded spaarprogramma’s. Wij faciliteren de infrastructuur, jij de invulling.

Piggy is met 1.530.803 actieve gebruikers het grootste loyaliteitsplatform van Nederland. Gedreven door innovatieve technologie, heeft Piggy een loyaliteitsplatform ontwikkeld voor retailers. Inmiddels kiezen ruim 3400 retail bedrijven er voor om het platform van Piggy te gebruiken om hun unieke en gepersonaliseerde loyalty programma aan te bieden.

Dit moet je eigenlijk zien om het te geloven. Lets meet!


Activiteit:Piggy is een platform dat twee krachtige concepten combineert, namelijk marketing en sparen. Dit gebeurt allemaal in jouw eigen unieke Piggy loyaliteitsprogramma.
Branche:
Aantal medewerkers:33 fte
Klanten:Kippie, Alexanderhoeve, De Echte Bakker
Oprichtingsjaar:2013

Delen:

Contact

Bisonspoor 8003
3605 LV Maarssen

Telefoon: (085) 773 71 77
Website: https://piggy.nl/

Contactpersoon: De heer B. Oostenbrink
Functie: Senior Business Developer


skyscraper-banner-website
franchise-season-art-class