SABMedia

SABMedia

  SABMedia

  SABMedia, expert in lokale marketing

  sabmedia-lokale-marketing-banner

  Wij zijn de specialist op het gebied van Local Store Marketing (LSM). Wat dit concreet inhoudt? Wij weten welke middelen er nodig zijn om de boodschap het beste bij de doelgroep tussen de oren te krijgen. In de ene regio werkt adverteren in huis aan huis bladen beter, in de andere regio is buitenreclame het meest effectief gebleken. Wij kennen bij SABMedia de vele mogelijkheden en hebben de contacten om je eigen lokale marketingplan het meeste rendement op te laten leveren. En we zijn daar -om maar eens heel onbescheiden te zijn- gewoon goed in. Al jaren.

  Op basis van de doelstelling van onze klanten, of het nou gaat om hun naamsbekendheid vergroten, een voorjaarsuitverkoop, het aankondigen van een verhuizing etc., adviseren wij hoe deze het beste te realiseren zijn. Wij weten welke lokale middelen er beschikbaar zijn in de meest relevante verspreidingsgebieden van onze klanten en wat effect van deze verschillende middelen is. Gezamenlijk stellen we een plan op dat ervoor zorgt dat de doelstellingen gehaald worden.

  Vandaar dat we zeggen: SABMedia helpt verder.

  Waarom SABMedia voor u de beste keuze is? Om onze kennis van lokale marketing en flexibiliteit in onze manier van werken!

  SABMedia is in 2009 opgericht door Niels Rehe. Hij merkte dat landelijke campagnes voor franchisebedrijven goed te verzorgen zijn. Een supermarktketen boekt eenvoudig een rondje abri’s in Nederland voor de nieuwe jaaraanbiedingen. Maar als de vestiging in Bergschenhoek wordt verbouwd en daar ruchtbaarheid aan wil geven, is dit in de praktijk minder makkelijk. Mediabureaus en exploitanten werken liever met grotere volumes en kijken bijna of niet naar de kleinere budgetten. En als de mediabureaus het al willen doen, hebben ze weinig oog voor de lokale markt. Daarbij kennen ze vaak de natuurlijke grenzen van een gebied bijvoorbeeld niet goed genoeg, waardoor ze met locaties aankomen die niet geschikt zijn voor de specifieke vestiging. Dat klopt niet. Juist de losse ondernemers hebben alle hulp nodig. Vandaar dat SABMedia zich is gaan specialiseren in lokale marketing (local store marketing)

  Nu, in 2016 bestaat SABMedia uit inmiddels 3 vakmensen met hetzelfde geloof in lokale marketing. Door dit geloof lopen we net wat harder en zijn we flexibeler dat de grote bedrijven.

  Wie werken er bij SABMedia? Een sterke basis van professionals aangevuld met flexibele partners

  Wanneer je gezamenlijk goede projecten oplevert, geeft dat een goed gevoel voor de klant maar ook voor het team. Hierdoor blijft het fijn om met elkaar samen te werken. De mensen achter SABMedia zijn professionals met ieder hun eigen specifieke expertise. SABMedia verbindt deze eigen expertises en die van hun partners, afhankelijk van de vraag van de klant, tot daadkrachtige oplossingen. Op deze manier leveren wij bij SABMedia effectieve projecten op waar onze klanten en wijzelf blij van worden.

  SABMedia-mensen houden woord

  Doen wat je zegt is een vanzelfsprekendheid bij SABMedia. Door de jaren heen hebben wij ons wel verwonderd dat dit blijkbaar niet voor iedere organisatie of persoon een standaard eigenschap is. Vandaar dat we het extra willen onderstrepen.

  Onze opdrachtgevers, of liever gezegd: onze partners

  Want het is niet alleen een kwestie van: uw vraagt en wij draaien. Nee, het gaat om een wisselwerking. De behoefte die er is en onze mogelijkheden om die te vervullen. Dit kan in opdracht zijn van een franchiseorganisatie zoals Lidl, in opdracht van een reclame-adviesbureau zoals Scheepens of voor een zelfstandige ondernemer als Grand Café Archibald. Welke rol wij ook hebben, we zoeken altijd de beste en meest efficiente oplossingen voor onze klanten.

  Bekijk onze website voor meer informatie of neem contact met ons op via email, info@sabmedia.nl of telefonisch: 035 2014 797

  sab_lokale-marketingAangesloten bij De Nationale Franchisegids


  Activiteit:SABMedia is de specialist op het gebied van Local Store Marketing. SABMedia helpt je het meeste rendement te halen uit je eigen lokale marketingplan.
  Branche:
  Aantal medewerkers:3 fte
  Klanten:Bekijk sabmedia.nl voor een uitgebreid overzicht van onze opdrachtgevers en de gevoerde campagnes. Een greep uit onze opdrachtgevers: Lidl, Caiway, Noorder Basisscholen, PUUR-Festival en Het Nederlandse Rode Kruis,
  Referenties:O.a. Lidl Nederland, Telecombinatie, Bureau voor Reuring
  Oprichtingsjaar:2009

  Delen:

  Contact

  Rubberstraat 9
  1411 AL Naarden

  Telefoon: 035 2014 797
  Website: http://www.sabmedia.nl/

  Contactpersoon: De heer N. Rehe (Niels)
  Functie: Directeur

   

  skyscraper-banner-website

  banner-volop-kansenV2

  franchise-banner-abn-amro-3