Select Advertising

Select Advertising

Select Advertising is een full service ROTA-erkend reclamebureau. Select Advertising heeft jarenlang retailervaring en is actief op zowel het gebied van strategie- en conceptontwikkeling als de online en offline executie van de ontwikkelde campagnes.

Van Select Advertising hebben wij geen opdracht ontvangen om hen in contact te brengen met franchisegevers en/of franchisenemers. Om die reden beschikken wij over beperkte informatie. De hieronder genoemde bedrijven bieden dezelfde dienst aan en beschikken over referenties van franchisegevers en franchisenemers:

NU.nl – adverteer lokaal
NU.nl - adverteer lokaal NU.nl helpt franchiseformules met de lokale marketing van hun vestigingen. Franchisenemers kunnen met een op maat gemaakte tool display-advertenties aanmaken…


Branche:
Aantal medewerkers:14 fte
Klanten:Select Advertising werkt(e) voor: Kwantum Nederland, Formido Bouwmarkten, Boni Supermarkten, Blijdesteijn Mode, Primera, Bruynzeel Parket, RAVAS Europe BV, Hiscox, STRATO, Still vorkheftrucks, Suzuki Automobielen, Direkt Optik en Stichting Geldinzicht.
Vestigingen in het buitenland:Duitsland
Oprichtingsjaar:1989

Delen:

Contact

Voorstraat 8
4147 CC Asperen

Telefoon: (0345) 58 00 55
Website: http://www.select-advertising.nl/