Secret View

Secret View


Wij voeren mystery shopping onderzoek uit voor grote en kleine retailers. We zetten mystery shoppers in op fysieke locaties, online en in combinatie met elkaar. Met de resultaten van onze onderzoeken wordt het mogelijk om doorlopend op de hoogte te blijven van hoe alle facetten rondom de verkoop van producten en diensten functioneren. De resultaten worden weergegeven in een overzichtelijk online performance dashboard.

De resultaten uit onze onderzoeken bieden concrete handvatten tot het optimaliseren van de klantbeleving. Een betere klantbeleving zal leiden tot meer loyale en tevreden klanten. Meer tevreden klanten zijn eerder geneigd meer te kopen, vaker te kopen en een aanbeveling te doen in hun vriendenkring.

Meer over Secet View te weten komen? Bekijk onze website of neem gerust contact op via niek(at)secretview.io of  026 – 20 22 151.

 Secret VIew dashboard

Secret VIew logoAangesloten bij De Nationale Franchisegids - logo voor op website formule


Activiteit:Wij bieden iedere organisatie een eenvoudige en betaalbare oplossing om doorlopend te leren van kwalitatief hoogwaardige feedback op basis van echte klantervaringen uit mystery shopping onderzoek.
Branche:
Aantal medewerkers:10
Klanten:o.a. AH to go, Pathé, SPAR, AMI Kappers, BackWERK, Rivièra Maison, America Today, Sissy-Boy, Shoeby, Ace & Tate, Mitra.
Referenties:"Secret View heeft misschien wel het beste dashboard in haar sector. Strak en heel eenvoudig." Wouter Locher - Operationeel Directeur AH to go
Oprichtingsjaar:2011

Delen:

Contact

Markt 1
6811 CG Arnhem

Telefoon: 026 - 20 22 151
Website: https://www.secretview.io/nl

Contactpersoon: Niek Koning
Functie: Oprichter

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise