Secret View
Secret View

  Secret View

  Wij voeren mystery shop onderzoek uit voor bekende retailers in Nederland, België en Duitsland. We zetten mystery shoppers in op fysieke locaties, online en in combinatie met elkaar. Met de resultaten van onze onderzoeken wordt het mogelijk om doorlopend op de hoogte te blijven van hoe alle facetten rondom de verkoop van producten en diensten functioneren. De resultaten worden weergegeven in een overzichtelijk online performance dashboard.

  De resultaten uit onze onderzoeken bieden concrete handvatten tot het optimaliseren van de klantbeleving. Een betere klantbeleving zal leiden tot meer loyale en tevreden klanten. Meer tevreden klanten zijn eerder geneigd meer te kopen, vaker te kopen en een aanbeveling te doen in hun vriendenkring.

  Meer over Secet View te weten komen? Bekijk onze website of neem gerust contact op via niek(at)secretview.nl of  026 – 20 22 151.

   Secret VIew dashboard

  Secret VIew logoAangesloten bij De Nationale Franchisegids - logo voor op website formule


  Activiteit:Grip op klantbeleving met behulp van doeltreffend mystery shop onderzoek.
  Branche:
  Aantal medewerkers:4
  Klanten:o.a. AMI Kappers, Hizi Hair, Yes! Salons, Rob Peetoom, Men At Work, Shoeby, Sissy-Boy, Björn Borg, Smullers, De Broodzaak en Julia's.
  Oprichtingsjaar:2010

  Delen:

  Contact

  Markt 1
  6811 CG Arnhem

  Telefoon: 026 - 20 22 151
  Website: https://www.secretview.nl/

  Contactpersoon: Niek Koning
  Functie: Eigenaar