Secret View

Secret View

  Secret View

  Wij voeren mystery shopping onderzoek uit voor grote en kleine retailers. We zetten mystery shoppers in op fysieke locaties, online en in combinatie met elkaar. Met de resultaten van onze onderzoeken wordt het mogelijk om doorlopend op de hoogte te blijven van hoe alle facetten rondom de verkoop van producten en diensten functioneren. De resultaten worden weergegeven in een overzichtelijk online performance dashboard.

  De resultaten uit onze onderzoeken bieden concrete handvatten tot het optimaliseren van de klantbeleving. Een betere klantbeleving zal leiden tot meer loyale en tevreden klanten. Meer tevreden klanten zijn eerder geneigd meer te kopen, vaker te kopen en een aanbeveling te doen in hun vriendenkring.

  Meer over Secet View te weten komen? Bekijk onze website of neem gerust contact op via niek(at)secretview.io of  026 – 20 22 151.

   Secret VIew dashboard

  Secret VIew logoAangesloten bij De Nationale Franchisegids - logo voor op website formule


  Activiteit:Wij bieden iedere organisatie een eenvoudige en betaalbare oplossing om doorlopend te leren van kwalitatief hoogwaardige feedback op basis van echte klantervaringen uit mystery shopping onderzoek.
  Branche:
  Aantal medewerkers:10
  Klanten:Onder andere AMI Kappers, NS Stations, Taco Mundo, AH to go, Starbucks, Pathé, Cosmo Hairstyling en Rivièra Maison.
  Referenties:"Secret View heeft misschien wel het beste dashboard in haar sector. Strak en heel eenvoudig." Wouter Locher - Operationeel Directeur AH to go
  Oprichtingsjaar:2011

  Delen:

  Contact

  Markt 1
  6811 CG Arnhem

  Telefoon: 026 - 20 22 151
  Website: https://secretview.io/nl/

  Contactpersoon: Niek Koning
  Functie: Eigenaar

   

  skyscraper-banner-website

  banner-volop-kansenV2

  franchise-banner-abn-amro-3