ESHmedia

ESHmedia

  ESHmedia

  Een buitenreclame oplossing voor iedereen

  Event Support Holland is de specialist op het gebied van lokale buitenreclame. Dankzij onze ruim 20 jaar ervaring en expertise weten wij wat er mogelijk is en wat de juiste locaties zijn om het maximale uit uw buitenreclamecampagne te halen. Wij bieden een betaalbare vorm van reclame met een zeer hoge attentiewaarde. Onze driehoeks- en displayborden (beide hoofdactiviteit) kunnen snel en efficiënt ingezet worden voor ieder doel en alle merken.

  Over Event Support Holland

  Vanaf het allereerste begin hebben wij altijd de wensen van de klant op de eerste plek gezet. Bij ons is elke opdracht uniek en luisteren we naar uw behoeftes. Met onze betrokken werkwijze in alle disciplines en bij alle medewerkers binnen onze organisatie onderscheiden wij ons van andere in het vakgebied van buitenreclame.

  MVO

  Sinds de oprichting van het bedrijf staat maatschappelijk ondernemen centraal bij Event Support Holland. Niet alleen betrekken wij al onze medewerkers nauw bij alle bedrijfsontwikkelingen binnen de organisatie, maar leveren we met onze manier van werken ook een bijdrage aan het oplossen van de milieuproblematiek. Dit doen wij onder andere middels het recyclen van materialen, het scheiden van afvalstromen en het gebruik van milieuvriendelijke materialen.

  Volledige service

  Elke onderneming heeft zijn eigen uitdagingen met betrekking tot het communiceren van zijn of haar boodschappen. Event Support Holland verzorgt het complete traject; van het aanvragen van de vergunningen tot het ontwerpen, produceren, plaatsen en op tijd verwijderen van alle uitingen. Onze kennis en vaardigheden zijn het adviseren in de juiste hoeveelheid, de uiting en de duur van de campagne waarna wij zelf uw campagne uit zetten en tijdig verwijderen. Een voorbijganger heeft slechts enkele seconden de tijd om de boodschap te lezen. Herhaling zorgt voor het aha-gevoel en maakt de boodschap effectief.

  Benieuwd naar wat Event Support Holland voor u kan betekenen? Neem contact op met één van onze adviseurs via (0348) 689 362.
  Aangesloten bij De Nationale Franchisegidslogo-web


  Activiteit:Zicht op uw merk, Local Marketing professionals, buitenreclame adviseurs, full service.
  Branche: -
  Aantal medewerkers:30 medewerkers
  Klanten:Oa. New York Pizza, Domino's Pizza, De Beren, Sanidrõme, Sani-Dump, Spare-Rib Express, Taco Mundo, Papa’s John Pizza, Ballorig, Monkey town, Monuta, Zlim, Anytime fitness , Profile Car & tyrecenter, Euromaster, New-fysic, Emté supermarkten, GAMMA, Pearle
  Oprichtingsjaar:1997

  Delen:

  Contact

  Pompmolenlaan 31
  3447 GK Woerden
  Nederland

  Telefoon: (0348) 689 362
  Website: http://eshmedia.nl/

  Contactpersoon: De heer E. Hundling (Erwin)
  Functie: Buitenreclameadviseur

   

  skyscraper-banner-website

  banner-volop-kansenV2

  franchise-banner-abn-amro-3