Cocosoft Winkelautomatisering

Cocosoft Winkelautomatisering

Cocosoft helpt ondernemers al ruim 30 jaar om van hun organisatie een succes te maken en het rendement te verbeteren. RetailNxt is software die met je meebeweegt. Hét innovatieve en gebruiksvriendelijke voorraadbeheer- en kassasysteem in de ‘cloud’.

Van Cocosoft Winkelautomatisering hebben wij geen opdracht ontvangen om hen in contact te brengen met franchisegevers en/of franchisenemers. Om die reden beschikken wij over beperkte informatie. De hieronder genoemde bedrijven bieden dezelfde dienst aan en beschikken over referenties van franchisegevers en franchisenemers:

Exact
Exact Duizenden bedrijven in meer dan 100 landen vertrouwen op Exact software voor hun bedrijfscijfers. Exact zet kunstmatige intelligentie en machine…


Branche:
Aantal medewerkers:30-40 fte
Klanten:Onder andere DA, DIO Drogisterijen, Uw Eigen Drogist, Lush, Inestasy, EyeLove, MOOI Parfumeriën, Parfumswinkel.nl, Drogisterij.nl
Oprichtingsjaar:1988
Stepstones:RetailVista en het Tandem Concept, DA Retail inzake automatisering alle DA winkels. 2007 Lampenier, United Retail, Ringfoto, MOOI Parfumeriën.

Delen:

Contact

Maasheseweg 81
5804 AB Venray

Telefoon: (0478) 51 06 00
Fax: (0478) 58 96 00
Website: http://www.cocosoft.nl/


skyscraper-banner-website