Exact

Exact

Exact

Duizenden bedrijven in meer dan 100 landen vertrouwen op Exact software voor hun bedrijfscijfers. Exact zet kunstmatige intelligentie en machine learning in om efficiency en effectiviteit van de bedrijfsadministratie steeds verder te verbeteren. Exact wil dat bedrijven optimaal profiteren van de kracht van Al.

Exact werkt aan een toekomst waarin data-invoer geautomatiseerd is en bedrijven tijdsbesparing realiseren door een aanzienlijke reductie van administratieve handelingen. Door gebruik te maken van technologieën zoals machine learning, kunstmatige intelligentie, internet of things en big data, zorgt Exact voor gedetailleerd inzicht in resultaten. Zo kunnen bedrijven weloverwogen beslissingen maken en zoveel mogelijk tijd besteden aan hun corebusiness’.

Een aanbod voor Franchiseorganisaties

Exact ondersteunt ambitieuze bedrijven en heeft jarenlange ervaring met passende oplossingen om je zakelijke cijfers te beheren. Wie met Exact werkt, houdt tijd over. Je hebt grip op al je bedrijfsprocessen. Dit betekent, tijd voor nieuwe plannen, creativiteit en je houdt tijd over voor het ondernemerschap.

“De groei van de formule en het ondernemerschap is de corebusiness van een franchiseorganisatie. Er doen zich continu veranderingen voor binnen de franchisesector en dat vraagt om een sterk fundament waar je op cijfers kan sturen en aan je succes kunt bouwen. Samenhang in het gebruik van systemen, processen en het uitwisselen van data zorgt voor een gestroomlijnd administratief proces wat de informatievoorziening tussen franchisegever en franchisenemer kan versterken”, vertelt Stéphanie Sylla, Senior Partner Manager van Exact.

Jouw ondersteunende software sinds 1984

In 1984 richtten zes studenten in Delft het bedrijf Exact op en hebben de eerste stappen gezet in de digitaliseringsslag van de bedrijfsboekhouding. Nu 35 jaar later is Exact marktleider in de financiële en bedrijfssoftware en heeft een specifiek aanbod voor franchiseorganisaties. Voor franchiseorganisaties in de startup en scaleup fase bieden we een uniek groeiplan. Exact trekt samen op met organisaties ter ondersteuning voor het behalen van hun doelstellingen. Voor franchiseorganisaties in de flow fase heeft Exact een uitgebreid dienstverleningspakket beschikbaar welke bestaat uit onderdelen als organisatie specifieke producttrainingen, demo’s op locatie en inspirerende kennissessies.

Wat bieden wij?

Onze financiële software is het hart van elke onderneming. Samen met 1.400 specialisten helpen we meer dan 500.000 bedrijven met hun zakelijke cijfers. Daarmee sturen ze op cijfers en runnen ze succesvol hun dagelijkse bedrijfsvoering. Boekhouden met Exact betekent;

  • Real-time en zonder handen
  • Verbinden van al je software
  • Ons boekhoudprogramma koppelt eenvoudig met jouw bankrekeningen
  • Elektronisch factureren met een professionele lay-out
  • Groeit flexibel met je mee
  • Zaken doen, waar je ook bent

Elke franchiseorganisatie heeft zijn eigen achtergrond, actualiteiten en kernactiviteiten. Onze software biedt de basis van alle activiteiten binnen de organisatie en sluit volledig aan bij je franchiseformule.

Vind jouw passende oplossing hier.

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids


Activiteit:Financiële software
Branche:
Aantal medewerkers:1400
Klanten:Brandfield, De Beren, Welkoop, Hubo
Oprichtingsjaar:1984

Delen:

Contact

Molengraaffsingel 33
2629 JD Delft
Nederland

Telefoon: (015) 711 51 00
Website: https://www.exact.com/nl/producten/boekhouden/franchise

Contactpersoon: Mevrouw S. Sylla (Stéphanie)
Functie: Senior Partner Manager

skyscraper-banner-website