SimplyDelivery

SimplyDelivery


Dé Kassa software voor het digitaliseren van jouw bezorgbedrijf of restaurant

Wie we zijn

SimplyDelivery is in 2014 opgericht in Berlijn met het idee om de software voor de food-delivery te heroverwegen en deze het digitale tijdperk in te leiden. Sindsdien zijn we uitgegroeid tot een bedrijf van meer dan 100 medewerkers en bedienen we meer dan 4.000 klanten in 8 landen. SimplyDelivery heeft een kassa software ontwikkeld met diverse modules om de werkzaamheden voor franchiseorganisaties te optimaliseren. Met onze infrastructuur en de geavanceerde modules die we aanbieden, zijn we marktleider op de internationale food-delivery markt.

Wat we doen

SimplyDelivery biedt alle tools die nodig zijn om een succesvolle franchiseorganisatie te runnen, van kassasysteem tot webwinkel. Of je nu pizza, sushi of hamburgers serveert, SimplyDelivery overlapt elk aspect van jouw franchise bedrijf. Door de modulaire opbouw van onze systemen kun je zelf kiezen wat je binnen jouw bedrijf wel, of juist niet nodig hebt. Onze missie is om bedrijven in staat te stellen om zich te concentreren op hun specialisme, terwijl wij alle processen beheren met geavanceerde technologie op de achtergrond.

Franchise

In de dagelijkse bedrijfsvoering is het vaak moeilijk om overzicht te houden over alle franchise vestigingen. Met SimplyDelivery heb je nu een effectieve oplossing voor jouw franchisebedrijf. SimplyDelivery is gebouwd als franchise beheer systeem waardoor ons systeem perfect geschikt is om een franchise te starten of bij een bestaande franchise organisatie de processen te optimaliseren. Zo heb je altijd toegang tot jouw (franchise) winkels en kan je alle artikelen en partners centraal beheren.

Als eigenaar heb je altijd de real- time prestatiegegevens van elke locatie van de franchise partners in zicht. Vergelijk levertijden, kosten en verkopen of controleer voorraadniveaus. SimplyDelivery biedt een duidelijk overzicht van alle belangrijke gegevens en helpt om elk aspect van de franchiseketen van dichtbij te bekijken en indien nodig te optimaliseren.

Modules

SimplyDelivery is modulair opgebouwd, dit betekent dat het op elk moment mogelijk is om extra modules toe te voegen aan het huidige pakket. Mochten er in de loop van tijd nieuwe modules ontwikkeld worden die voor jullie organisatie interessant kan zijn, dan is het mogelijk modules toe te voegen aan het pakket gedurende de looptijd van het contract. Hieronder een overzicht van onze modules:

 1. SimplyPos – Kassasysteem
  Met ons bezorg kassasysteem komen alle bestellingen binnen in één overzicht. Het systeem laat ritten op de kaart zien en geeft specifieke ritadviezen. Uiteraard is ons systeem ook gekoppeld met bezorgportalen zoals Thuisbezorgd & UberEats.
 2. SimplyManage – Franchisebeheer
  Met onze franchise module heb jij altijd toegang tot al jouw franchise winkels. Je beheert alle aspecten zoals artikelen, winkels & partners vanuit één centraal punt. Tevens heb je altijd toegang tot de uitgebreide statistieken en real-time data om jouw winkels te managen.
 3. SimplyShop – Webshop & App
  Onze webshop & apps zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de behoeften van franchiseorganisaties. Dankzij onze jarenlange ervaring in de eCommerce bevat onze webshop alle functionaliteiten die nodig zijn voor een succesvol verkoopplatform. Als een van de weinige software leveranciers bieden wij ook de mogelijkheid om een customize webshop te bouwen.
 4. SimplyDrive – Drivers APP
  Met onze drivers-app kunnen ritten automatisch worden toegewezen aan bezorgers. Jouw bezorgers hebben met de Simply𝗗𝗿𝗶𝘃𝗲-app alle relevante gegevens bij de hand. Daarnaast is het door de Drivers-app mogelijk om jouw bouw bezorgers live te volgen op de kaart.
 5. SimplyKiosk – Selfservice terminal
  Laat je gasten op een gebruiksvriendelijke manier zelf hun bestellingen doorvoeren. Dit zorgt voor meer omzet en minder personeelskosten. Wij kunnen de selfservice terminal geheel in de huisstijl van jouw franchise organisatie maken.
 6. SimplyKitchen – Keukenmanager
  Wil je geen papieren bonnetjes meer in de keuken? Met de keukenmanager kan je het proces in de keuken volledig automatiseren zonder onnodige papieren bonnen. Stel verschillende werkplekken en processtappen in zodat het keukenproces geoptimaliseerd wordt.

Heb je vragen over SimplyDelivery of wil je vrijblijvend meer informatie? Neem dan contact op met onze adviseur Maik – 0618693733. Maik is gespecialiseerd in franchiseorganisaties en komt graag een keer langs om samen te kijken hoe jij ons systeem het beste kunt inzetten binnen jouw franchise organisatie.

 

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids

SimplyDelivery - software tools van kassasystemen tot webwinkel


Activiteit:SimplyDelivery biedt alle tools die nodig zijn om een succesvol restaurant of bezorgdienst te runnen, van kassasysteem tot webwinkel. Wij zijn markleider op de internationale food-delivery markt.
Branche:
Aantal medewerkers:70
Klanten:O.a. De Beren, Subway, Taco Mundo, McDonald's, Johnny's Burger co., burgerme, Bufkes en Big Bread Kitchen
Oprichtingsjaar:2014 in Berlijn

Delen:

Contact

Bredasebaan 14
4744 RZ Bosschenhoofd

Telefoon: (085) 076 87 00
Website: https://www.simplydelivery.nl/

Contactpersoon: Maik Kruiswijk
Functie: Adviseur

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise