SimplyDelivery

SimplyDelivery

SimplyDelivery

Wij digitaliseren jouw restaurant of bezorgbedrijf 

Wie we zijn

SimplyDelivery is in 2014 opgericht in Berlijn met het idee om de software voor de food-delivery te heroverwegen en deze het digitale tijdperk in te leiden. Sindsdien zijn we uitgegroeid tot een team van meer dan 70 medewerkers. Samen met onze klanten ontwikkelen we onze modules dagelijks met als doel om de tools te bieden die ondernemers ondersteunen in hun dagelijkse werk. Met onze infrastructuur en de modules die we aanbieden, zijn we de marktleider op de internationale food-delivery markt.

Wat we doen

SimplyDelivery biedt alle tools die nodig zijn om een succesvol restaurant of bezorgdienst te runnen, van kassasysteem tot webwinkel. Of je nu pizza, sushi of hamburgers serveert, SimplyDelivery overlapt elk aspect van een bedrijf. Door de modulaire opbouw van onze systemen kun je zelf kiezen wat je binnen jouw bedrijf wel, of juist niet nodig hebt. Onze missie is om bedrijven in staat te stellen om zich te concentreren op hun specialisme, terwijl wij alle processen beheren met geavanceerde technologie op de achtergrond.

Franchise

In de dagelijkse bedrijfsvoering is het vaak moeilijk om overzicht te houden over alle franchise vestigingen. Met SimplyDelivery heb je nu een effectieve oplossing voor jouw franchisebedrijf. SimplyDelivery is in de basis gebouwd als franchise beheer systeem waardoor de basis van ons systeem perfect geschikt is om een franchise te starten of bij een bestaande franchise organisatie de processen te optimaliseren. Zo heb je altijd toegang tot jouw (franchise) winkels en kan je alle artikelen en partners centraal beheren. Ook zie je in het systeem alle statistieken om jouw franchise te managen en vanuit daar te optimaliseren.

Heb je vragen over SimplyDelivery of wil je meer weten over ons product in een persoonlijk gesprek? Neem dan een kijkje op SimplyDelivery.nl of neem contact op met onze adviseur Maik. Maik is gespecialiseerd in franchiseorganisaties en komt graag een keer langs om samen te kijken hoe jij ons systeem het beste kunt inzetten binnen jouw franchise organisatie.

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids

SimplyDelivery - software tools van kassasystemen tot webwinkel


Activiteit:SimplyDelivery biedt alle tools die nodig zijn om een succesvol restaurant of bezorgdienst te runnen, van kassasysteem tot webwinkel. Wij zijn markleider op de internationale food-delivery markt.
Branche:
Aantal medewerkers:70
Klanten:O.a. De Beren, Subway, Taco Mundo, McDonald's, Johnny's Burger co., burgerme, Bufkes en Big Bread Kitchen
Oprichtingsjaar:2014 in Berlijn

Delen:

Contact

Bredasebaan 14
4744 RZ Bosschenhoofd

Telefoon: (085) 076 87 00
Website: https://www.simplydelivery.nl/

Contactpersoon: Maik Kruiswijk
Functie: Adviseur

Youtube video's