Harmeling interieurconcepten
Harmeling interieurconcepten

  Harmeling interieurconcepten

  Sinds 1962 ontwerpt en realiseert Harmeling Interieurconcepten in Rijssen nationaal én internationaal maatwerk interieurs voor winkels, retailketens en verzorgt projectinrichting voor onder meer het onderwijs, de sport, kantoren en de medische zorg.

  Een winkelinterieur is een middel om bezoekers aan te trekken, te inspireren en te stimuleren tot aankoop, een merkbeleving te versterken en de omzet te verhogen. We kunnen prachtige maatwerk interieurs realiseren, maar dat is nooit een doel op zich. Het succes van onze opdrachtgevers is dat wel en het interieur draagt daaraan bij.

  Harmeling brengt uw product aan de man

  Prijs, kwaliteit en flexibiliteit: deze combinatie maakt dat steeds meer serieklanten binnen de retail Harmeling Interieurconcepten inschakelen voor de uitrol en realisatie van een nieuw winkelinterieurconcept of uitbreinding van een winkelformule. Opdrachten moeten vaak snel uitgevoerd worden. Door een continue focus op kwaliteit, een no-nonsense mentaliteit en scherpe inkoop, die mogelijk is door de omvang van de in Rijssen gevestigde interieurbouwer, blijven de kosten laag. Benieuwd hoe Harmeling helpt uw producten aan de man te brengen? Neem dan contact op.

  Harmeling Interieurconcepten
  www.harmeling.nl
  Telefoon: (0548) 53 88 88
  E-mail: info@harmeling.nl

  logo_harmelingAangesloten bij De Nationale Franchisegids - logo voor op website formule


  Activiteit:Harmeling Interieurconcepten heeft sinds 1962 vijftig jaar ervaring in design en realisatie van succesvolle interieurconcepten voor winkels, retailketens en projecten. Vanuit onze kantoor- en productielocatie werken we zowel nationaal als internationaal.
  Branche:
  Aantal medewerkers:100
  Klanten:O.a. Rituals, Pearle, Eye Wish Groeneveld, Van Gogh Museum, Eastborn, Nukuhiva, Ad Peters Haircompany Deventer, Banierhuis, Lincherie, Suitable, Optie1, Ziengs, Travelbags, BK Cookware, Coolblue, ANWR-Garant
  Oprichtingsjaar:1962

  Delen:

  Contact

  Nijverdalseweg 130
  7461 AH Rijssen

  Telefoon: (0548) 53 88 88
  Fax: (0548) 52 03 75
  Website: http://www.harmeling.nl/

  Contactpersoon: De heer H. Stenvert (Hans)
  Functie: Algemeen Directeur

   

  skyscraper-banner-website

  franchise-banner-abn-amro-3


  seasons-artclass-banner

   

  Vragen? Bel ons! 055-8200 226