Eissens

Eissens

Eissens

Eissens FSE Trading Company BV is importeur en totaal leverancier van grootkeukenapparatuur, buffet-, presentatie & keukenmaterialen,  professionele stekkerklare koel -en vriesapparatuur en vanaf mei 2016 ook luchtbehandeling en RVS meubelen. Na de zomer van 2016 zullen wij ook onze eigen lijn vaatwasmachines, heteluchtovens en kook -en bakapparatuur introduceren. De apparatuur die wij leveren wordt toegepast in de horeca , bedrijfsrestaurants, bedrijf -en partycatering, institutionele markt en de gespecialiseerde vak detailhandel. Wij werken met een Landelijk netwerk van gespecialiseerde dealers, horecagroothandels, service- en installatiebedrijven.

Eissens FSE wil voor de Nationale Franchisegids DE betrouwbare partner zijn op het gebied van de door ons aangeboden apparatuur maar ook op het gebied van advisering, begeleiding, 3D tekeningen en de implementatie van uw nieuwe of bestaande verkoopruimte. Het kan hier gaan om een koelkast of vaatwasmachine maar ook een compleet project!


Activiteit:Eissens FSE is totaal leverancier van grootkeukenapparatuur, buffet-, presentatie & keukenmaterialen, stekkerklare koel -en vriesapparatuur en luchtbehandeling en RVS meubelen
Branche: - -
Aantal medewerkers:5
Oprichtingsjaar:2005

Delen:

Contact

Kamerlingh Onneslaan 21
3401 MZ IJsselstein
Nederland

Telefoon: 030-686 50 98
Fax: 030 686 53 66
Website: http://www.eissensfse.nl/

Contactpersoon: De Heer M. Eissens (Maurits)
Functie: Directeur

 

skyscraper-banner-website

banner-volop-kansenV2

franchise-banner-abn-amro-3