Eissens

Eissens

  Eissens

  Eissens FSE Trading Company BV is importeur en totaal leverancier van grootkeukenapparatuur, buffet-, presentatie & keukenmaterialen,  professionele stekkerklare koel -en vriesapparatuur en vanaf mei 2016 ook luchtbehandeling en RVS meubelen. Na de zomer van 2016 zullen wij ook onze eigen lijn vaatwasmachines, heteluchtovens en kook -en bakapparatuur introduceren. De apparatuur die wij leveren wordt toegepast in de horeca , bedrijfsrestaurants, bedrijf -en partycatering, institutionele markt en de gespecialiseerde vak detailhandel. Wij werken met een Landelijk netwerk van gespecialiseerde dealers, horecagroothandels, service- en installatiebedrijven.

  Eissens FSE wil voor de Nationale Franchisegids DE betrouwbare partner zijn op het gebied van de door ons aangeboden apparatuur maar ook op het gebied van advisering, begeleiding, 3D tekeningen en de implementatie van uw nieuwe of bestaande verkoopruimte. Het kan hier gaan om een koelkast of vaatwasmachine maar ook een compleet project!


  Activiteit:Eissens FSE is totaal leverancier van grootkeukenapparatuur, buffet-, presentatie & keukenmaterialen, stekkerklare koel -en vriesapparatuur en luchtbehandeling en RVS meubelen
  Branche: - -
  Aantal medewerkers:5
  Oprichtingsjaar:2005

  Delen:

  Contact

  Kamerlingh Onneslaan 21
  3401 MZ IJsselstein
  Nederland

  Telefoon: 030-686 50 98
  Fax: 030 686 53 66
  Website: http://www.eissensfse.nl/

  Contactpersoon: De Heer M. Eissens (Maurits)
  Functie: Directeur

   

  skyscraper-banner-website

  banner-volop-kansenV2

  franchise-banner-abn-amro-3