Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Bevestiging van jouw aanvraag bij:

Beste bedankt-info-aanvraag-test,

Hartelijk dank voor je informatieaanvraag.

Wat nu?

Jouw aanvraag is direct door ons in behandeling genomen. Wij zetten jouw aanvraag door naar de franchisegever. Je ontvangt ook per e-mail nog een bevestiging van jouw aanvraag.

Hoe de formule zelf reageert verschilt. Het kan zijn dat je informatie ontvangt per post of per e-mail. Het kan ook zijn dat zij telefonisch contact met je opnemen. Hier kan in de praktijk enige tijd overheen gaan. Indien je echter over een week nog geen reactie van de formule hebt ontvangen dan verzoek ik je graag mij dat te laten weten, dan neem ik contact met de formule op.

Sommige franchiseformules hebben ons verzocht om eerst telefonisch enkele vragen te stellen aan kandidaten alvorens wij de aanvraag bij de formule indienen. Het is daarom mogelijk dat wij binnen enkele dagen telefonisch contact met je opnemen voor het stellen van een aantal vragen.

Vragen en informatie

Om goed op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen op het gebied van franchise raden wij je sterk aan om ons op Facebook, Twitter en Linkedin te volgen. Hier brengen wij je dagelijks nieuws en updates over alles omtrent franchise in Nederland.

Mocht je vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Veel succes, met vriendelijke groeten,

Sophie ten Bosch

(055) 8200 226 / sophie@denationalefranchisegids.nl

×