Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Bevestiging van jouw aanvraag bij:

Beste bedankt-info-aanvraag,

Hartelijk dank voor je informatieaanvraag.

Wat nu?

Jouw aanvraag is direct door ons in behandeling genomen. Sommige franchiseformules hebben ons verzocht eerst telefonisch enkele vragen te stellen aan kandidaten alvorens wij de aanvraag bij de formule indienen. Het is daarom mogelijk dat wij binnen enkele dagen telefonisch contact met je opnemen voor het stellen van een aantal vragen. Wij zetten jouw aanvraag vervolgens door naar de franchisegever. Je ontvangt ook per e-mail nog een bevestiging van jouw aanvraag.

Reactie van de franchiseformule

Hoe de franchiseformule zelf reageert verschilt: het kan zijn dat je informatie ontvangt per post of per e-mail. Het kan ook zijn dat zij telefonisch contact met je opnemen. Hier kan in de praktijk enige tijd overheen gaan. Indien je echter over 5 werkdagen nog geen reactie van de franchiseformule hebt ontvangen dan verzoek ik je graag mij dat te laten weten, dan neem ik contact met hen op.

Vragen en informatie

Om goed op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen op het gebied van franchise raden wij je sterk aan om onze Social Media kanalen te volgen. Hier brengen wij je dagelijks nieuws en updates over het Nederlandse franchiselandschap. Daarnaast kunnen wij op Facebook, Twitter en LinkedIn al jouw overige vragen beantwoorden.

Mocht je vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Veel succes, met vriendelijke groeten,

Sophie ten Bosch

(055) 8200 226 / sophie@denationalefranchisegids.nl

×