Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Bestel hier De Nationale Franchise Database

De Nationale Franchise Database

Compleet overzicht van alle franchiseformules van Nederland met 3 of meer vestigingen.

De Nationale Franchise Database is het complete overzicht van de Nederlandse franchisemarkt met alle franchiseformules met contactpersonen, contactgegevens, aantal vestigingen en winkelbeschrijvingen.

De Nationale Franchise Database is gebaseerd op onze eigen database en wordt frequent geüpdatet. Zo heeft u als koper altijd de meest up-to-date informatie en koopt u nooit een verouderd product.

Bestel nu De Nationale Franchise Database en krijg direct inzicht in alle franchiseformules van Nederland. Tevens bieden wij u de mogelijkheid aan de Franchise Database af te nemen, met alle franchiseformules van Nederland (vanaf 4 vestigingen en inclusief niet-franchise formules). Bekijk hieronder de prijzen.

Heeft u vragen over De Nationale Franchise Database of wilt u een voorbeeld ontvangen? Klik hier of bel ons: (055) 8200 226.

Bestel nu De Nationale Franchise Database


Franchise Database

€ 750 excl. btw

  • Alle 750 franchiseformules incl. contactpersoon
  • Data van de formule: vestigingen, oppervlakte, omzet, etc.
  • Data contactpersoon (behalve e-mail)
  • Garantie op kwaliteit: voor iedere ontdekte fout € 8 excl. btw retour.

 


 


Database + Franchisegids

€ 25 excl. btw extra

  • Data van de formule: vestigingen, oppervlakte, omzet, etc.
  • Data contactpersoon (behalve e-mail)
  • Geen verzendkosten
  • Gids wordt direct verstuurd

 


 

Om de Franchise Database te bestellen vult u het formulier hier onder in. Zodra wij uw aanvraag ontvangen hebben, zullen wij u een bestellingsbevestiging sturen. Vervolgens maken wij een factuur aan en indien van toepassing zullen wij deze samen met de Franchisegids naar u toezenden.

Mocht u fouten ontdekken in de Database, dan hebben wij een restitutieregeling. Voor iedere fout die u bij ons meldt, zullen wij per formule € 8 excl. btw naar u overmaken. Dat helpt om onze database up-to-date te houden zodat u altijd verzekerd van de juiste gegevens!

Wilt u alleen de franchisegids (372 pag.) bestellen? Klik dan hier.

Welk product wenst u te bestellen?
×