Bestel hier De Nationale Franchise & Formule Gids (tijdelijk digitaal)

header-bestel-fg-2017-v2

De Nationale Franchise & Formulegids
is de enige gids in Nederland met een compleet overzicht van alle 772 franchiseformules en ondernemingsverbanden.
220-221

Van iedere formule zijn alle kerngegevens (benodigd eigen vermogen, fee’s, omzet, etc,) met toelichting vermeld. Ook is er een overzicht van toeleveranciers aan franchiseformules met achtergrondinformatie in de gids opgenomen. Voorin de gids zijn ook interviews met franchiseformules opgenomen.

De Nationale Franchise & Formulegids is bedoeld voor zelfstandige ondernemers die zich willen oriënteren op de mogelijkheden van ondernemen in formuleverband, en verder voor iedereen die erover denkt om ondernemer te worden. De gids is in full colour en telt 440 pagina’s.

Nieuw onderdeel is dat iedere branche wordt ingeleid met een rapportage. Naast een inleiding bevat deze statistieken, actualiteiten, een infographic en trends & ontwikkelingen over de betreffende branche.

De fysieke franchisegids is uitverkocht. U ontvangt de gids (tijdelijk) digitaal. U ontvangt na betaling per e-mail een downloadlink van ons. U ontvangt van ons een wachtwoord om het bestand te openen. Bestellingen vóór 15.00 uur worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen na vrijdag 17.00 uur worden de maandag daarop verstuurd. Mocht u binnen 2 dagen geen e-mail hebben ontvangen met de downloadlink, neemt u dan s.v.p. contact met ons op.

Klik hier of op de spread voor een vergroting

 de-nationale-retail-gids-header

Bestel de gids

  • Prijs: 35,00 €

    incl. BTW en administratiekosten

footer-bestel-fg-2017-v2