Bestel hier De Nationale Franchise & Formule Gids

header-bestel-fg-2017

De Nationale Franchise & Formulegids
is de enige gids in Nederland met een compleet overzicht van alle 772 franchiseformules en ondernemingsverbanden.
Voorbeeld spread

Van iedere formule zijn alle kerngegevens (benodigd eigen vermogen, fee’s, omzet, etc,) met toelichting vermeld. Ook is er een overzicht van toeleveranciers aan franchiseformules met achtergrondinformatie in de gids opgenomen. Voorin de gids zijn ook interviews met franchiseformules opgenomen.

De Nationale Franchise & Formulegids is bedoeld voor zelfstandige ondernemers die zich willen oriënteren op de mogelijkheden van ondernemen in
formuleverband, en verder voor iedereen die erover denkt om ondernemer te worden. De gids is in full colour en telt 440 pagina’s.

Nieuw onderdeel is dat iedere branche wordt ingeleid met een rapportage. Naast een inleiding bevat deze statistieken, actualiteiten, een infographic en trends & ontwikkelingen over de betreffende branche.

Reserveer hier de gids voor slechts €24,50 (incl. BTW en verzendkosten). De gids verschijnt begin april. Reserveer nu alvast uw exemplaar met tijdelijk 30% korting!

Voor gidsbestellingen naar het buitenland worden verzendkosten in rekening gebracht. Gelieve deze internationale bestellingen met factuur te betalen (dan krijgt u eerst een factuur, na betaling wordt de gids verzonden).
Verzendkosten bestellingen binnen Europa: €8,60
Verzendkosten bestellingen buiten Europa: €13,50

Klik hier of op de spread voor een vergroting

 

  • Prijs: 24,50 €

    incl. BTW en verzendkosten

 

header-bestel FG-3

 

skyscraper-banner-website

franchise-banner-abn-amro-3


97x325_franchise_invest_inter_2017

seasons-artclass-banner

 

Vragen? Bel ons! 055-8200 226