Bevestiging van uw contact aanvraag

Beste {Voornaam:3} {Tussenvoegsel:6} {Achternaam:7},

Uw mailbericht wordt per direct in behandeling genomen. Sommige franchiseformules hebben ons verzocht eerst telefonisch enkele vragen te stellen aan kandidaten alvorens wij het bericht bij de formule indienen. Het is daarom mogelijk dat wij binnen enkele dagen telefonisch contact met u opnemen voor het stellen van enige vragen.

Hoe de formule zelf reageert verschilt per formule: het kan zijn dat u informatie ontvangt per post of per e-mail, ook kan het zijn dat zij telefonisch contact met u opnemen. Hier kan in de praktijk enige tijd overheen gaan. Indien u echter over twee weken nog geen reactie van de formule hebt ontvangen dan verzoek ik u graag mij dat te laten weten, dan neem ik contact met hen op.

Vragen en informatie

Om goed op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen op het gebied van franchise raden wij je sterk aan om onze Social Media kanalen te volgen. Hier brengen wij je dagelijks nieuws en updates over het Nederlands franchise landschap. Daarnaast kunnen wij op Facebook, Twitter en LinkedIn al jouw overige vragen beantwoorden.

Mocht je vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Veel succes, met vriendelijke groeten,

Tom Barten

(055) 8200 226 / tom@denationalefranchisegids.nl