Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Bijeenkomst ‘McZorgverlener: Franchising & Zorg’

Flynth_clercq_zorg

Datum en tijd: 11 september 2014 van 15.30 tot 17.45 uur
Plaats: Hoofdkantoor de Clerq Advocaten Notarissen, Hogerijndijk 306, Leiden

De roep om een efficiëntere dienstverlening en betere prijs-kwaliteit verhouding binnen de zorg noopt steeds meer zorgverleners ertoe om zich te beraden over de toekomst van hun beroep. Hoewel franchising in eerste instantie vaak alleen in verband wordt gebracht met fastfoodketens en modewinkels, kan zij onder omstandigheden ook een goede samenwerkingsvorm zijn in de zorg. Denk daarbij, onder meer, aan dienstverleners als huisartsen, fysiotherapeuten, medisch specialisten en thuishulp.

Bent u zelf werkzaam in de zorg en wilt u meer weten over franchising? Wellicht wilt u franchisenemer worden en heeft u behoefte aan meer informatie. Bezoek dan op 11 september 2014 de bijeenkomst ‘McZorgverlener: Franchising & Zorg’ die door De Clercq Advocaten Notarissen en Flynth Adviseurs en Accountants wordt georganiseerd. In deze workshop zullen diverse facetten van franchising in de zorg aan bod komen. Na de deelname aan deze bijeenkomst zult u een beter beeld hebben van mogelijkheden en kansen van franchising in de zorg.
De agenda van de bijeenkomst op 11 september 2014 is als volgt:

15:30 – 16:00 uur inloop en welkomstwoord

16:00 – 16:40 uur Arjen van Rijn en Sabine Schroeder van De Clercq Advocaten Notarissen lichten toe met welke regelgeving onder meer rekening gehouden dient te worden.

16:40 – 17:20 uur Bea Boetje en Bertine Schieven van Flynth Adviseurs en Accountants benoemen de fiscale aspecten van franchising in de zorg en de financiële zaken die van belang zijn bij de start van een franchiseformule in de zorg.

17:20 – 17:45 uur Stéphanie van Nunspeet en Barry Nugteren van Ergotherapiepraktijk Zuid-Limburg (EZL) vertellen hun praktijkervaringen over franchise in de zorg.

Vanaf 17:45 uur Rondvraag met aansluitende borrel

Deze bijeenkomst zal plaatsvinden op het hoofdkantoor van De Clercq Advocaten Notarissen aan de Hoge Rijndijk 306 in Leiden.

Geïnteresseerden voor deze bijeenkomst kunnen zich via onderstaand formulier aanmelden. Omdat er bewust is gekozen voor een interactieve bijeenkomst is het aantal plekken beperkt.

 

×