De Pizzabakkers franchisemiddag 11 december

Wil jij franchisenemer worden bij De Pizzabakkers? Op zaterdag 11 december organiseert De Pizzabakkers een workshop waarbij je zelf pizza’s gaat maken en meer te weten komt over de franchiseformule en de ondernemerskansen.
Pizza & Prosecco

De Pizzabakkers is een uniek concept in Nederland. Ondanks dat De Pizzabakkers inmiddels pizzabakkerijen door het hele land heeft, zijn zij een typisch buurtrestaurant. Het is een plek waar gasten graag terugkomen vanwege de heerlijke pizza’s én de goede sfeer. Iedereen kan bij De Pizzabakkers terecht, of je nou met de kinderen gaat of met je vrienden. De Pizzabakkers heeft een menu met respect voor de Italiaanse tradities. Alle gerechten zijn vers gemaakt en de ingrediënten zijn met zorg geselecteerd. De lekkerste pizza, maar wel tegen een redelijke prijs: value-for-money.

Ambities van De Pizzabakkers

De Pizzabakkers is op zoek naar ondernemers die mee willen groeien. Naar ondernemers met liefde voor lekker eten en drinken. Mensen met gevoel voor gastvrijheid, ambitie en doorzettingsvermogen, met een commerciële instelling, die bereid zijn hard te werken, stressbestendig zijn en die kunnen sturen op cijfers. Momenteel ligt hun focus op expansie in de volgende steden: Amstelveen, Apeldoorn, Breda, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven en Maastricht. Daarnaast zoekt De Pizzabakkers ook ondernemers voor de volgende plaatsen: Almere, Dordrecht, Ede-Wageningen, Enschede, Leeuwarden, Middelburg, Tilburg en Venlo.

Workshop bij De Pizzabakkers

Heb jij interesse in het openen van je eigen pizzabakkerij en wil je meer weten over het ondernemerschap bij De Pizzabakkers? Meld je dan aan voor de workshop bij De Pizzabakkers. De workshop is de ideale gelegenheid om alles te weten komen over De Pizzabakkers en het franchisetraject. Tijdens de workshop zal je zelf pizza’s leren maken zoals De Pizzabakkers dit doen. De workshop begint op zaterdag 11 december om 11 uur. Daarna heb je nog je de hele dag om verder te dromen over jouw eigen De Pizzabakkers vestiging.

Datum: zaterdag 11 december
Tijdstip: 11.00 uur – 14.00 uur
Locatie: De Pizzabakkers
Adres: Plantage Kerklaan 12-14, 1018 TA Amsterdam

Geïnteresseerd in de workshop? Kom tijdens het maken van overheerlijke Romeinse pizza’s informatie winnen over de franchiseformule De Pizzabakkers! Meld je hieronder kosteloos aan voor De Pizzabakkers franchisemiddag.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.