Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd
Bekijk foto
Maak favoriet Verwijder favoriet

Franchisen bij Anytime Fitness

Anytime Fitness in de Benelux: de gezondste franchiseformule die balans geeft tussen werk en privé.

Anytime Fitness franchise in de Benelux: de meest uitgebalanceerde franchiseformule die werk en privé in harmonie brengt.

Met haar wortels in de Verenigde Staten, vond Anytime Fitness in 2011 haar weg naar de Benelux. De bezielende kracht achter Anytime Fitness Benelux is Petro Hameleers. Middels een achtergrond in fysiotherapie en enkele eigen sportscholen, liet Petro Hameleers zich inspireren door het 24/7 concept dat hij in Amerika ontdekte. Vandaag de dag zijn er meer dan 130 Anytime Fitness franchise clubs in de Benelux te vinden! De ambitie van deze franchiseformule is om te groeien naar maar liefst 300 clubs.

In 2002 kwamen twee jonge, doch ervaren Amerikaanse ondernemers uit de fitnesssector met het vernieuwende idee van Anytime Fitness, waar gemak voorop stond: 24 uur per dag sporten gedurende het hele jaar, zonder beperkingen. In 2021 zijn er bijna 5.000 Anytime Fitness franchise clubs wereldwijd te vinden, verspreid over 40 landen en elk van de 7 continenten. Dat heeft geleid to het punt waarop elke dag ergens ter wereld een nieuwe Anytime Fitness locatie wordt geopend en om de 3 minuten een nieuw lid zich in schrijft. Wereldwijd heeft de franchiseformule maar liefst vier miljoen leden.

Terwijl andere fitnesscentra steeds meer inzetten op digitalisering en het verminderen van personeel op de vloer, richt Anytime Fitness zich op meer persoonlijke aandacht. Bijvoorbeeld door meer begeleiding, een betere sfeer en een versterkte beleving staan centraal.

Anytime Fitness is jaar na jaar de nummer 1 in de jaarlijkse lijst van Top Global Franchises van Entrepreneur Magazine in de fitnesscategorie. Daarnaast groeit Anytime Fitness ook het snelst van alle franchise fitnessketens wereldwijd.

Investeren in een groeisector met beperkt risico?

Het concept van Anytime Fitness is bij uitstek geschikt voor multi-ondernemerschap. Allereerst, meer dan 60% van de franchisenemers zijn eigenaar van meerdere clubs, zowel binnen de Benelux als wereldwijd. Daarnaast biedt het Anytime Fitness concept tevens een optimale formule voor ondernemers die ook actief zijn in andere bedrijfstakken, zoals de detailhandel. Zo blijkt dat franchisenemers met reeds bestaande ondernemingen ervaren dat deze franchiseformule uitstekend samengaat en een waardevolle aanvulling vormt die aanzienlijk rendement op de investering oplevert.

Ben jij toe aan een nieuwe stap in je carrière?

Je bent op zoek naar een nieuwe uitdaging en hebt de ambitie om tastbare resultaten te behalen, maar deze keer voor jezelf. Met een bewezen staat van dienst in het bedrijfsleven voel je dat je toe bent aan een verandering, een pad volgend dat je werkelijk enthousiast maakt. Het is tijd voor een volgende stap. Daarbij is het mooiste dat je hiermee ook een duurzaam inkomen wilt genereren. Dat komt goed uit, want wij delen diezelfde wens om jouw succes te zien groeien. Kortom, maak kennis met de krachtige formule van Anytime Fitness.

Bewegen blijft altijd relevant!

Na corona is duidelijker dan ooit geworden dat bewegen en een gezonde leefstijl van levensbelang zijn. Dus sportscholen zijn en blijven relevant voor jong tot oud.

Wil jij met jouw eigen bedrijf levens verrijken?

Met een Anytime Fitness club creëer je een omgeving waar leden met plezier kunnen sporten, op elk moment van de dag, 24/7. Anytime Fitness clubs bieden alle comfort, inclusief eenvoudig parkeren, individuele douches en kleedruimtes. Het persoonlijke karakter is een kernwaarde van Anytime Fitness. De trainers en managers hebben een nauwe band met hun leden, wat resulteert in een warme en gezellige atmosfeer. Als je geïnteresseerd bent in de mogelijkheden van Anytime Fitness, aarzel dan niet om je snel aan te melden!

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids

Ontvang gratis meer informatie over Anytime Fitness

Meer informatie over franchisen bij

Anytime Fitness

Recent bekeken formules

×