Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd
Maak favoriet Verwijder favoriet

Franchisen bij Anytime Fitness

Anytime Fitness in de Benelux: de gezondste franchiseformule die balans geeft tussen werk en privé.

Met haar oorsprong in Amerika is Anytime Fitness in 2011 in de Benelux gestart. De franchisegever voor Anytime Fitness Benelux is Petro Hameleers. Met een achtergrond in fysiotherapie en een aantal eigen sportscholen raakte Petro Hameleers geïnspireerd door het 24/7 concept dat hij in Amerika leerde kennen. Inmiddels zijn er 130 clubs in de Benelux! De franchiseformule heeft de ambitie om door te groeien naar 300 clubs.

In 2002 bedachten twee jonge maar ervaren Amerikaanse ondernemers uit de fitnessbranche het concept van Anytime Fitness, waar gemak destijds centraal stond: 24 uur per dag kunnen sporten en dat het hele jaar door zónder beperkingen. In 2021 telt de franchiseformule bijna 5.000 clubs wereldwijd in 36 landen op alle 7 continenten. Elke dag wordt er ergens in de wereld een nieuwe Anytime Fitness locatie geopend en om de 3 minuten schrijft een nieuw lid zich in. De franchiseformule telt maar liefst vier miljoen leden wereldwijd.

Waar andere sportscholen steeds meer inzetten op digitalisering en het weghalen van personeel op de vloer zet Anytime Fitness in op meer persoonlijke aandacht. Meer begeleiding, meer sfeer, meer beleving.

In 2021 stond Anytime Fitness voor het zevende jaar op rij op nummer 1 in de jaarlijkse lijst met Top Global Franchises van Entrepreneur Magazine in de categorie fitness. Anytime Fitness is daarnaast ook de snelst groeiende franchise fitnessketen ter wereld.

Investeren in een groeisector met beperkt risico?

Het Anytime Fitness concept leent zich perfect voor multi-ondernemerschap. Ruim 60% van de franchisenemers is multi-clubowner. Zowel in de Benelux als wereldwijd. Het Anytime Fitness concept is ook een ideale formule voor ondernemers met bedrijven in andere sectoren zoals detailhandel. Franchisenemers die al ondernemend zijn, ervaren dat de franchiseformule uitstekend te combineren is en een aanvulling vormt die goed rendement op de investering geeft.

Ben jij toe aan een nieuwe stap in je carrière?

Je zoekt een nieuwe uitdaging en wilt resultaten boeken. Voor jezelf! Je hebt een succesvol trackrecord in het bedrijfsleven, maar zit niet meer op je plaats. Je wil je hart volgen. Iets doen wat je écht leuk vindt! Een volgende stap zetten. Én daar een goede boterham mee verdienen. Dat komt goed uit, want wij willen ook graag dat jij succesvol bent. Maak daarom nu kennis met de Anytime Fitness formule.

Bewegen blijft altijd relevant!

In 2021 is duidelijker dan ooit geworden dat bewegen en een gezonde leefstijl van levensbelang zijn. Dus sportscholen zijn en blijven relevant voor jong tot oud.

Wil jij met jouw eigen bedrijf levens verrijken?

Je hebt passie voor het omgaan met mensen, sport en gezondheid. Je zoekt mogelijk een nieuwe uitdaging en wilt geld gaan verdienen. Als Anytime Fitness clubeigenaar ben je in staat om de levens van jouw leden te verrijken door middel van een actieve en gezonde levensstijl. Als lokale expert op het gebied van bewegen en gezondheidsverbetering neemt jouw Anytime Fitness club een voorname plaats in de gemeenschap in. Je biedt zo een healthier place aan de omgeving en zorgt voor de actieve coaching naar de persoonlijke doelen van de leden.

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids

Anytime Fitness franchise logo

Ontvang gratis meer informatie over Anytime Fitness

Meer informatie over franchisen bij

Anytime Fitness

Recent bekeken formules