Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd
Maak favoriet Verwijder favoriet

Franchisen bij Autotaalglas

Autotaalglas. Opgelost.

Snel, vakkundig en vriendelijk. Dat is ons doel als we ruitschade verhelpen. Ooit begonnen als een eenmanszaak, nu een landelijke franchiseorganisatie met 54 vestigingen. Sinds de oprichting in 1986 focussen we ons op kwaliteit en service. Bij alles wat we doen. Want we helpen berijders zoals we zelf ook geholpen willen worden.

 

Wie zijn we?

Autotaalglas is een krachtig netwerk van échte ondernemers. Dat trots is op het leveren van de allerbeste kwaliteit en dat klanten niet als nummers beschouwt, maar als mensen. Een oprecht vriendelijk merk, gebouwd door lokaal betrokken ondernemers die net dat beetje extra doen voor een enthousiaste klant.

Wij weten het, ruitschade is heel vervelend. Gelukkig is dit snel verholpen in één van onze 54 vestigingen in Nederland. Het ongemak van ruitschade lossen we vakkundig voor je op, zodat je weer veilig de weg op kunt. Autotaalglas. Opgelost!

Onze aanpakkers- en no-nonsense mentaliteit spreekt ook leasemaatschappijen en verzekeraars aan. Wij helpen hen – als hun partner in ruitschade – de schadelast te beperken. En dat zeggen we niet alleen, dat is ook aantoonbaar. De beste en betaalbaarste oplossingen gaan volgens ons prima samen. Het resultaat telt.

 

Franchise bij Autotaalglas

Autotaalglas is een franchiseorganisatie. Dit betekent dat onze 54 vestigingen worden geleid door zelfstandige lokale ondernemers, die volgens een uniform kwaliteitsconcept werken. Met ruim 30 jaar ervaring in het herstellen en vervangen van autoglas zijn we uitgegroeid tot dé specialist in ruitschadeherstel van Nederland.

Autotaalglas ondersteunt zijn franchisenemers met een overkoepelende formule en merkgedachte vanuit de laatste technieken en trends. Zodat de franchisenemers samen een sterk en eenduidig netwerk vormen dat consistente en hoogstaande kwaliteit levert.

Dat is de kracht van Autotaalglas.

 

Franchisenemer worden?

Als bevlogen en servicegerichte ondernemer ben jij de kracht van Autotaalglas. Je zet nét dat stapje extra en lost het ongemak van ruitschade snel en vakkundig op. Altijd vriendelijk en met als doel een enthousiaste klant.

 

De voordelen van franchisen bij Autotaalglas

Autotaalglas is regelmatig op zoek naar enthousiaste ondernemers. De jarenlange ervaring van je collega-ondernemers brengt veel voordelen met zich mee. Daarbij kennen we de markt als geen ander. Met ondersteuning vanuit het hoofdkantoor in Tilburg kun je de lokale markt bedienen. De voordelen:

  • uitgebreid landelijk netwerk van verzekerings- en leasemaatschappijen;
  • landelijk verzorgde sales- en marketingacties en strategie;
  • landelijke inkoopvoordelen;
  • 54 collega-ondernemers met jarenlange ervaring;
  • aansluiting op gratis landelijk servicenummer 0800-0828 (24/7 bereikbaar);
  • ondersteuning op het gebied van lokale marketing, administratie en ICT.

autotaalglas_franchise_logoAangesloten bij De Nationale Franchisegids

Autotaalglas Bergen op Zoom

Woon je in de omgeving van Bergen op Zoom, ben je ondernemend, servicegericht en zet je nét dat stapje extra? Dan ben jij degene die we zoeken. Autotaalglas Autotaalglas is een franchiseorganisatie met ruim 30 ...

Dienstverlening
Overnameprijs

Wordt nader bekend gemaakt

Omzet

Wordt nader bekend gemaakt

Oppervlakte

274 m2 v.v.o.

Adres

Canadaweg 2A, Bergen op Zoom, Noord-Brabant

Bekijk vestiging
Bekijk vestiging

Ontvang gratis meer informatie over Autotaalglas

Meer informatie over franchisen bij

Autotaalglas

Recent bekeken formules