Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd
Bekijk foto
Maak favoriet Verwijder favoriet

Franchisen bij Autotaalglas

Autotaalglas. Opgelost.

Autototaalglas franchise: ons streven is snelheid, vakmanschap en vriendelijkheid wanneer we autoruitschade herstellen. Wat ooit begon als een eenmanszaak is nu uitgegroeid tot een landelijke franchiseorganisatie met 54 vestigingen. Sinds onze oprichting in 1986 leggen we de nadruk op kwaliteit en service in alles wat we doen. Dit komt voort uit onze wens om automobilisten te ondersteunen zoals we zelf ook geholpen zouden willen worden.

 

Wie zijn we?

Autotaalglas is een krachtig netwerk van échte ondernemers. Dat trots is op het leveren van de allerbeste kwaliteit en dat klanten niet als nummers beschouwt, maar als mensen. Een oprecht vriendelijk merk, gebouwd door lokaal betrokken ondernemers die net dat beetje extra doen voor een enthousiaste klant.

Wij weten het, ruitschade is heel vervelend. Gelukkig is dit snel verholpen in één van onze 54 franchise vestigingen in Nederland. Het ongemak van ruitschade lossen we vakkundig voor je op, zodat je weer veilig de weg op kunt. Autotaalglas. Opgelost!

Onze aanpakkers- en no-nonsense mentaliteit spreekt ook leasemaatschappijen en verzekeraars aan. Wij helpen hen – als hun partner in ruitschade – de schadelast te beperken. En dat zeggen we niet alleen, dat is ook aantoonbaar. De beste en betaalbaarste oplossingen gaan volgens ons prima samen. Het resultaat telt.

 

Franchise bij Autotaalglas

Autotaalglas is een franchiseorganisatie. Dit betekent dat onze 54 vestigingen worden gerund door onafhankelijke lokale ondernemers die volgens een uniform kwaliteitsconcept opereren. Met meer dan 30 jaar ervaring in het repareren en vervangen van autoruiten zijn we uitgegroeid tot dé specialist in Nederland voor ruitschadeherstel.

Bij Autotaalglas ondersteunen we onze franchisenemers met een overkoepelende formule en merkvisie die gebaseerd zijn op de nieuwste technologieën en trends. Dit zorgt ervoor dat onze franchisenemers gezamenlijk een krachtig en consistent netwerk vormen, wat resulteert in constante en hoogwaardige kwaliteit.

Dit is de essentie van de kracht van Autotaalglas.

 

 

Franchisenemer worden?

Als gedreven en servicegerichte ondernemer ben jij de drijvende kracht achter Autotaalglas. Jij gaat net dat extra stapje verder en lost het ongemak van ruitschade snel en vakkundig op. Met een altijd vriendelijke houding streef je ernaar om elke klant enthousiast en tevreden te maken.

 

De voordelen van Autotaalglas franchise

Autotaalglas is regelmatig op zoek naar enthousiaste ondernemers. De jarenlange ervaring van je collega-ondernemers brengt veel voordelen met zich mee. Daarbij kennen we de markt als geen ander. Met ondersteuning vanuit het hoofdkantoor in Tilburg kun je de lokale markt bedienen. De voordelen:

  • uitgebreid landelijk netwerk van verzekerings- en leasemaatschappijen;
  • landelijk verzorgde sales- en marketingacties en strategie;
  • landelijke inkoopvoordelen;
  • 54 collega-ondernemers met jarenlange ervaring;
  • aansluiting op gratis landelijk servicenummer 0800-0828 (24/7 bereikbaar);
  • ondersteuning op het gebied van lokale marketing, administratie en ICT.

autotaalglas_franchise_logoAangesloten bij De Nationale Franchisegids

Ontvang gratis meer informatie over Autotaalglas

Meer informatie over franchisen bij

Autotaalglas

Recent bekeken formules

×