Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd
Maak favoriet Verwijder favoriet

Franchisen bij Bailine

De Bailine leer- en behandelmethode bestaat ruim 60 jaar en is een uniek concept rondom de EMS (elektrostimulatie van de spieren) en het voortdurend afstemmen van voeding op de specifieke stofwisseling en het aanleren van een gezonde leefstijl. Je krijgt toegang tot een grote hoeveelheid kennis en samen met EMS spiertraining werk je aan de doelstelling van je klant.

De Bailine methode kan ingezet worden voor afvallen en figuurvorming maar ook voor verlichten van pijn bij verschillende (chronische) aandoeningen, revalideren bij blessures of na een operatie, herstellen na bevalling en bij overgang- of ouderdomsklachten. Het is maar een greep uit de mogelijkheden.

Bailine is een kennis intensieve formule waarbij deskundigheid en kwaliteit je grootste USP is. De Bailine organisatie is georganiseerd rondom onze collectieve kennis en kunde en het leveren van een constante kwaliteit. Je hebt een grote passie voor gezonde leefstijl en gezonde voeding en je vindt het een leuke uitdaging om dit over te brengen op je klant en hem/haar daarin te stimuleren of te motiveren. Je hebt bij voorkeur al veel kennis over dit onderwerp en je bent misschien al werkzaam geweest in de zorg.

Het verdienvermogen van je studio is sterk afhankelijk van je eigen kennis en kunde. Tussen de vele aanbieders onderscheiden wij ons door die meerwaarde en onze staat van dienst om problemen echt op te lossen. Met die regionale naamsbekendheid onstaat een mate van mond tot mond reclame die voor een groot deel je succes bepaalt.

Van Bailine Nederland zijn wij dagelijks bezeg met de gezondheid van onze klanten. Als collectief vergaren wij kennis en kunde. Onze organisatie is er op gericht deze kennis te borgen en toepasbaar te maken middels speciaal ontwikkelde klantvolgsystemen, kennissystemen en een online klantomgeving.

 

Ontvang gratis meer informatie over Bailine

Meer informatie over franchisen bij

Bailine

Recent bekeken formules

×