Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd
Bekijk foto
Maak favoriet Verwijder favoriet

Franchisen bij Bailine

Ontdek de kracht van de Bailine methode: een uniek wellnessconcept dat al meer dan 60 jaar bestaat. Bij Bailine draait alles om het in balans brengen van je lichaam door middel van EMS (elektrostimulatie van de spieren), gecombineerd met persoonlijke voedingsadviezen en het aanleren van een gezonde levensstijl. Met toegang tot een schat aan kennis en ondersteund door EMS spiertraining, werk je samen aan jouw persoonlijke doelen.

Of je nu wilt afvallen, je figuur wilt verbeteren, pijn wilt verlichten bij verschillende aandoeningen, revalideren na een blessure of operatie, herstellen na de bevalling, of omgaan met overgangs- of ouderdomsklachten, de Bailine methode biedt een breed scala aan mogelijkheden.

Bailine is meer dan alleen een wellnessprogramma; het is een gemeenschap van deskundigen die zich inzetten voor jouw welzijn. Onze focus ligt op het delen van kennis en het bieden van hoogwaardige service. Of je nu al veel weet over gezonde levensstijlen en voeding, of je wilt hier juist meer over leren, bij Bailine ben je aan het juiste adres.

Het succes van jouw Bailine studio hangt sterk af van jouw expertise. Wij onderscheiden ons van andere aanbieders door onze toewijding om échte resultaten te behalen. Door mond-tot-mondreclame ontstaat er regionale bekendheid die bijdraagt aan jouw succes.

Bij Bailine Nederland staat de gezondheid van onze klanten centraal. We blijven voortdurend leren en ontwikkelen, met speciale klantvolgsystemen, kennisplatforms en een online community om onze expertise te delen en toe te passen.

Bailine, Oegstgeest

De Bailine vestiging in Oegstgeest wordt ter overname aangeboden. Het gaat om een succesvolle vestiging, maar vanwege gezondheidsproblemen neemt de huidige ondernemer afscheid van de vestiging. De overname is een bijzondere gelegenheid voor iemand die ...

Dienstverlening
Overnameprijs

n.t.b.

Omzet

€ 50.000

Oppervlakte

49m²

Adres

Irislaan 281, Oegstgeest, Zuid-Holland

Bekijk vestiging
Bekijk vestiging

Ontvang gratis meer informatie over Bailine

Meer informatie over franchisen bij

Bailine

Recent bekeken formules

×