Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd
Bekijk foto
Maak favoriet Verwijder favoriet

Franchisen bij Beleggingspanden-financiering.nl

“Beleggingspanden-financiering.nl B.V. financiert waar banken stoppen”. Zoals u wellicht wel weet financieren banken momenteel liever geen vastgoed. Daarom is er een enorme grote markt ontstaan voor aanbieders die wel willen en kunnen financieren. Wij hebben als kantoor circa 35 exclusieve contracten met financiers in binnen- en buitenland waardoor wij wel kunnen financieren op verhuurd o.g. in Nederland.

Wij beschikken over een groot eigen klantenbestand en daarnaast worden wij veelvuldig benaderd om een financiering te verzorgen. Feitelijk beschikken wij als kantoor over het aanbod van geld maar ook over klanten die geld willen lenen. Echter, ons huidige team is te klein om aan de grote vraag te voldoen. Daarom zijn wij op zoek naar franchisenemers, die beschikken over goede verkoopvaardigheden en die daarnaast een goede gesprekspartner zijn. Rekenkundig inzicht is tevens van belang.

HOGE SERVICE EN VOLLEDIGE BEGELEIDING

Op dit moment werken wij met 35 specialisten die dagelijks klanten te woord staan en hen voorzien van advies. Onze uitstekende service is een van onze belangrijke speerpunten van onze werkwijze. Beleggingspanden-financiering.nl financiert zowel voor de grote als de kleine vastgoedbelegger, echter uitsluitend zakelijke klanten gelet op de kaders van de WFT (consumenten die vallen binnen de WFT worden doorverwezen naar partners).Of dit nu voor 100.000 euro is of voor meer dan 10 miljoen euro. Onze kennis van de markt en ons grote netwerk van financiers stellen ons in staat iedere vastgoedbelegger een scherp voorstel met lage rente en gunstige voorwaarden te bieden. Vaak aanzienlijk scherper dan de concurrentie. Met ruim 16.000 klanten is ons bedrijf een van de marktleiders in Nederland gelet op de buy to let markt.De praktijkgerichte aanpak onderscheidt zich van andere partijen: Beleggingspanden-financiering.nl financiert op het object en hanteert geen inkomenseis. Onze missie is dan ook om onze klanten volledig te begeleiden en te adviseren bij de financiële keuzes die zij maken bij de aanschaf of ontwikkeling van beleggingspanden.

DE ROL VAN DE FRANCHISENEMER

Voor uitbreiding van ons bedrijf, zijn wij op zoek naar commerciële talenten die de brug kunnen bouwen tussen de geldvragers en de geldaanbieders. Als franchisenemer hebt u geen kantoor nodig: u werkt veelal vanuit huis en u kunt gebruik maken van het representatieve hoofdkantoor in Hilversum. Door uitgebreide marketingcampagnes en door het netwerk worden veel financieringsaanvragen gegenereerd die worden doorgegeven aan de franchisenemers. De franchisenemer legt contact met de aanvrager, beantwoordt de eerste vragen en doet de aanvrager een aanbod. De franchisenemer verzorgt het gehele traject met deels gebruikmaking van de backoffice van Beleggingspanden-financiering.nl.

PROFIEL VAN DE FRANCHISENEMER

 • HBO of HBO+ denkniveau
 • Goede communicatie vaardigheden
 • Ervaring in financiële dienstverlening is een pré
 • Rekenkundig inzicht
 • Fulltime beschikbaar

VOORDELEN BELEGGINGSPANDEN-FINANCIERING.NL

 • Exclusieve contracten met financiers
 • Zeer goed intern marketingteam
 • Leads worden verkregen op weekbasis
 • Eigen klantenportefeuille wordt door de franchisegever aangereikt
 • Goed database systeem
 • Zeer goed en groot internationaal netwerk
 • Interne training van 12 weken op kantoor Hilversum
 • Doorlopende trainingen eerste jaar

Is uw interesse om meer informatie te krijgen over onze formule gewekt? Vraag dan direct geheel vrijblijvend informatie aan.

Beleggingspanden-financiering.nlAangesloten bij De Nationale Franchisegids

Ontvang gratis meer informatie over Beleggingspanden-financiering.nl

Meer informatie over franchisen bij

Beleggingspanden-financiering.nl

Recent bekeken formules

×