Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd
Maak favoriet Verwijder favoriet

Franchisen bij Coding Giants

 Coding Giants franchise is een innovatieve school die programmeertrainingen aanbiedt aan kinderen en jongeren van 7 tot 19 jaar. De missie van onze school is om deze kennis beschikbaar te maken voor een zo breed mogelijke groep jongeren, hun horizon te verbreden, ruimte te geven om hun creativiteit te ontwikkelen, en leerlingen voortdurend te ondersteunen bij het creëren van hun eigen toekomst.

Tijdens onze zesjarige bestaan zijn we er al in geslaagd om:

 • 16 cursussen te lanceren voor verschillende leeftijdsgroepen (7 – 19 jaar)
 • meer dan 300 klassenscenario’s uit te werken
 • meer dan 20.000 tevreden klanten te bereiken
 • vestigingen te openen in Polen, Spanje, Slowakije en Kroatië (in totaal 115 vestigingen)

Belangrijkste voordelen Coding Giants franchise

 • 125 vestigingen: zowel eigen als franchise. Wij weten hoe je een school runt en hoe je samenwerkt met partners. Wij zijn ons bewust van de uitdagingen waar franchisenemers dagelijks mee te maken hebben. Dit wetende kunnen wij u efficiënt ondersteunen in elke fase van onze samenwerking.
 • Absolute top opleidingsscenario’s: een echte uitdaging is om lessen aan te bieden die vruchtbaar zijn in termen van leren en tegelijkertijd interessant zijn voor kinderen. En wij weten hoe we dit moeten doen.
 • Uitstekende beoordelingen: 94% algemene tevredenheid. Met dergelijke beoordelingen zult u gemakkelijk uw lokale publiek aantrekken en de presentielijsten vullen.
 • Loyale klanten: 84% van onze klanten schrijft zich in voor ten minste nog een opeenvolgende cursus. Dus een student, eenmaal aangetrokken, zal langer bij u blijven. Zo maakt u uw marketinguitgaven efficiënter en verzekert u uw bedrijf van financiële stabiliteit op de lange termijn.
 • CRM-systeem: u krijgt toegang tot een uitgebreid systeem om de faciliteiten en klantenrelaties te beheren. U heeft volledige controle over wat er in uw school gebeurt.
 • Marketingactiviteiten: wij zullen u een voorstel doen voor succesvolle marketingacties die aan uw plaatselijke omstandigheden kunnen worden aangepast.

 

Coding Giants Franchise usp 1Coding Giants Franchise usp 2Coding Giants Franchise usp 3

 

Wat krijgt u terug als franchisenemer bij Coding Giants franchise?

 • Knowhow en ervaring die u geld en tijd zullen besparen.
 • Beproefde normen voor het beheer van een onderwijsinstelling.
 • Gedetailleerde en volledige trainingsscripts voor klassen en materiaal voor studenten die een hoog niveau van onderwijs op uw school zullen garanderen.
 • Templates voor documenten en marketingmateriaal verkorten de tijd die nodig is om uw vestiging te openen.
 • Best practices op het gebied van promotieactiviteiten die u zullen helpen om vanaf het eerste semester veel studenten op uw school te krijgen.
 • Toegang tot een uitgebreid CRM-systeem dat de verwerking van inschrijvingen, betalingen en communicatie met klanten vergemakkelijkt, zodat u elk operationeel aspect onder controle hebt.

Verschillende franchisemodellen beschikbaar

Er zijn drie samenwerkingsmodellen beschikbaar:

 1. Unit-franchise
  Een unit-franchisenemer opent een of meer scholen en exploiteert deze met winst uit de deelnemersbijdragen.
 2. Master-franchise
  Door de master-franchise verkrijgt een partner ook territoriale exclusiviteit en heeft hij het recht om sub-franchiselicenties te verkopen.
 3. Gebiedsontwikkelaar (Area-developer)
  Gebiedsfranchise is iets daartussenin. Je krijgt gebiedsexclusiviteit, maar beperkt tot een deel van Nederland of een bepaald stedelijk gebied.

Meer weten over het ondernemerschap bij Coding Giants franchise? Wij komen graag met u in contact. Dus vraag nu nog geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids

Coding Giants Franchise

Ontvang gratis meer informatie over Coding Giants

Meer informatie over franchisen bij

Coding Giants

Recent bekeken formules

×