Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd
Bekijk foto
Maak favoriet Verwijder favoriet

Franchisen bij DE STEENMASTERS

FRANCHISEN BIJ DE STEENMASTERS

WORD FRANCHISENEMER BIJ DE STEENMASTERS FRANCHISE!

Het probleem: oppervlakten van stenen en bestrating worden door verwering, algen en korstmossen in de loop der tijd lelijk en glad. Omdat hogedrukreinigers de steen alleen maar afspoelen en opruwen, wordt de steen nog sneller weer vies en verweerd het ook nog eens sneller.

De oplossing: DE STEENMASTERS maken oppervlakken echt schoon met een langdurig resultaat.

DE STEENMASTERS reinigen en desinfecteren de oppervlakte volledig en impregneren deze achteraf. De stenen oppervlakken worden dus niet vervangen, maar blijven behouden.

Onze service stelt klanten in staat om ongeveer 75% te besparen in vergelijking met het aanschaffen van nieuwe bestrating. Dit blijkt in de praktijk een sterk verkoopargument.

Het marktpotentieel: DE STEENMASTERS bedienen jaarlijks ongeveer 6.500 bouwplaatsen en genereren daarmee een netto-omzet van ongeveer € 8,5 miljoen. Onze klantenkring bestaat uit huiseigenaren, waarvan maar liefst 65% gepensioneerd is en dus niet gevoelig voor economische schommelingen.

DE VOORDELEN VAN DE STEENMASTERS

Als franchisepartner kunt u profiteren van talrijke voordelen. We bieden een lage investering, snelle afschrijving en processen die tot in het kleinste detail geoptimaliseerd zijn. Dankzij grootschalige inkoop en inzet van onze eigen merken bereiken wij de beste inkoopprijzen, waardoor het bedrijfsmodel uiterst winstgevend is. In veel gevallen is de investering al in de eerste maand terugverdiend. We zorgen voor uitgebreide voorbereiding, waardoor u direct van start kunt gaan en eigen omzet kunt genereren.

WERKZAAMHEDEN FRANCHISENEMER

DE STEENMASTERS franchise – de experts voor de duurzame voorbereiden van steenoppervlakken. In plaats van de steenoppervlakken voor veel geld te vervangen, herstellen en desinfecteren we de steenoppervlakken volledig. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de portemonnee van onze klanten.

Vragen van klanten komen binnen via telefoon of de website en worden doorgestuurd naar de franchisenemer. De franchisenemer bezoekt de klant, maakt een proefreiniging en demonstreert aan de klant hoe effectief het is. De franchisenemer stelt vervolgens ter plaatse de offerte voor. Na acceptatie zorgt de franchisenemer voor professioneel herstel van steenoppervlakken, gebruikmakend van gespecialiseerde apparatuur. Dit omvat het reinigen van de bestrating met hogedruk en heet water, het afzuigen van het geproduceerde vuile water en oud voegmateriaal, het desinfecteren en impregneren van de oppervlakken en het voorkomen van algen of mos-aantasting. De franchisenemer zorgt ook voor het opvullen van de voegen met het kwartszand of speciaal voegmateriaal.

AAN WELKE EISEN MOET EEN FRANCHISE PARTNER VOLDOEN?

Om een succesvolle franchisepartner bij DE STEENMASTERS te worden, zijn ambachtelijke vaardigheid, technisch inzicht, fysieke fitheid, sociale vaardigheden en ondernemersgeest belangrijke voorwaarden. Ook als zij-instromer zonder voorkennis bent u van harte welkom. Met onze intensieve theoretische en praktische training zorgen we ervoor dat u alle benodigde kennis en vaardigheden opdoet om succesvol een eigen regio te exploiteren. U ontvangt een nader te bepalen exclusief verzorgingsgebied.

ONDERSTEUNING VANUIT DE STEENMASTERS FRANCHISE

  • Als franchisepartner kunt u rekenen op onze volledige ondersteuning op alle gebieden
  • Financiële planning (investeringsschema, omzet- en kostenplan)
  • Mogelijkheid tot leasing/betaling in termijnen
  • Vergoeding van verblijfskosten na de eerste bijeenkomst om persoonlijk kennis te maken met het bedrijfsmodel op het hoofdkantoor (van toepassing voor langere reizen)
  • Intensieve training in theorie, praktijk en verkoop
  • Ondersteuning bij orderverwerking
  • Gedetailleerde systeemhandleiding (inclusief tutorials/video’s)
  • Eigen marketingafdeling
  • Ondersteuning bij organisatie, administratie en boekhouding
  • Exclusieve territoriale bescherming

Bent u geïnteresseerd in een vervolgstap? Laat hieronder uw gegevens achter, zodat we snel contact met u kunnen opnemen.

Ontvang gratis meer informatie over DE STEENMASTERS

Meer informatie over franchisen bij

DE STEENMASTERS

Recent bekeken formules

×