Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd
Maak favoriet Verwijder favoriet

Franchisen bij Eten met gemak!

Wil jij ook onderdeel zijn van een gigantische succesformule? Stap in bij Eten met gemak!

Ben jij ambitieus, is het ondernemerschap jou op het lijf geschreven en barst jij van de energie om elke dag het beste eruit te halen voor jouw klanten? Elke dag met veel plezier je werk doen, een lach bezorgen bij jouw klanten én je eigen bedrijf runnen, onder de vlag van de succesvolle franchiseformule Eten met gemak. Je kan het allemaal hebben! Hoe? Lees snel verder.

Eten met gemak franchise

Eten met gemak is in 2013 gestart als regionale maaltijdservice voor het bezorgen van lekkere, verse en gevarieerde koelverse maaltijden aan huis. Dit mondde uit in een enorm succes waardoor Eten met gemak inmiddels is uitgebreid tot het huidige succesvolle bedrijf met maar liefst 25 lokale contactpersonen, werkzaam in verschillende regio’s verspreid over Nederland.

Eten met gemak is er voor iedereen die van vers, gevarieerd en lekker eten houdt, maar (tijdelijk) niet de mogelijkheid, tijd of zin heeft om zelfstandig een versbereide maaltijd op tafel te zetten. De koelverse maaltijden worden gekookt door professionele koks en persoonlijk aan huis bezorgd door onze franchisenemers.

Jouw eigen regio

Als franchisenemer ben je zelfstandig ondernemer onder de vlag van Eten met gemak franchise. Onze succesvolle franchiseformule is een laagdrempelige manier om te gaan ondernemen. Je wordt vanaf de eerste stap ondersteunt bij verschillende zaken zoals de KVK, belastingdienst en bank. Als Eten met gemak franchisenemer hoef je geen afdracht te doen over de door jouw onderneming gemaakte omzet of winst. Het nettoresultaat is dus ook daadwerkelijk jouw nettoresultaat. 

Je bent verantwoordelijk voor het bezorgen van de bestellingen bij je klanten. Daarnaast zorg je ervoor dat de bestellijsten van je klanten in het bestelsysteem worden gezet en factureer je de afgenomen producten. Tot slot is één van je belangrijkste taken het verzorgen van de promotie. Er wordt van je verwacht dat je grote inzet toont om Eten met gemak in jouw regio tot een succes te maken. Franchisenemen bij Eten met gemak franchise vereist een betrekkelijk lage startinvestering en biedt perspectief op mooie opbrengsten. Bovendien is het door het vele contact met de klanten een dankbare, leuke en unieke manier om zelfstandig te ondernemen.

Enthousiast?

Ben je enthousiast en wil je meer weten over de succesvolle franchiseformule van Eten met gemak? Neem dan contact met ons op! Wij maken graag een afspraak met je voor een kennismakingsgesprek, waarbij wij Eten met gemak franchise verder aan je zullen toelichten. Mocht je vragen hebben, aarzel dan niet contact met ons op te nemen.

Wie weet kunnen wij jou binnenkort verwelkomen als nieuwe collega-ondernemer!

 

Eten met gemak franchiseAangesloten bij De Nationale Franchisegids - logo voor op website formule

Eten met gemak - logo

Eten met gemak regio Schiedam/Vlaardingen

Eten met gemak is in 2013 gestart als regionale maaltijdservice voor het bezorgen van lekkere, verse en gevarieerde koelverse maaltijden aan huis. Inmiddels zijn er 40 vestigingen. Het bedrijf werkt samen met lokale franchisenemers, werkzaam in verschillende ...

Dienstverlening
Overnameprijs

€ 15.000

Omzet

Wordt nader bekend gemaakt

Oppervlakte

Niet van toepassing

Adres

De ondernemer werkt vanuit eigen woning en bestelwagen

Bekijk vestiging
Bekijk vestiging

Eten met gemak! regio Zuid-Limburg

Eten met gemak! is een verse maaltijdservice die lekkere en gezonde maaltijden bij consumenten aan huis levert. Als franchisenemer van Eten met gemak ben je zelfstandig ondernemer onder de vlag van Eten met gemak. Je ...

Food
Overnameprijs

N.o.t.k.

Omzet

Wordt in nader overleg vrijgegeven

Oppervlakte

N.v.t.

Adres

Gemeentes: Brunssum, Heerlen, Kerkrade, Landgraaf, Nuth, Onderbanken, Schinnen, Simpelveld en Voerendaal

Bekijk vestiging
Bekijk vestiging

Ontvang gratis meer informatie over Eten met gemak!

Meer informatie over franchisen bij

Eten met gemak!