Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd
Maak favoriet Verwijder favoriet

Franchisen bij Filta Environmental

Filta: ’s Werelds beste microfiltratie van frituurolie en frituurmanagement service 

FiltaFry is ’s werelds beste frituurmanagement en service voor het filteren van frituurolie. Het is ontwikkeld door Filta Environmental. Het is een mobiele, milieuvriendelijke service voor het op microbasis filteren van frituurolie en het professioneel schoonmaken van de frituren. Met deze service bespaart de klant tijd en geld en wordt ook de voedselkwaliteit verbeterd. Verder maken Filtaseal (deurrubber service) en Filtadrain (complete service voor schone afvoeren) onderdeel uit van deze franchiseformule. Sinds 1996 is FiltaFry wereldwijd actief. Inmiddels genieten wekelijks 7.000 klanten in meer dan 20 landen de voordelen van onze service. De service is gericht op klanten in diverse sectoren die gebruik maken van frituren, zoals cafetaria’s, hotels, (fast food)restaurants, zorginstellingen, sportaccommodaties en attractieparken.

Levensduur

Regelmatig bezoek van onze service medewerker leidt tot een verlengde levensduur van de frituurolie en vermindert aanzienlijk de frituurkosten waarbij de gerealiseerde besparing ruimschoots de kosten van de service overstijgen. Op basis van een speciaal ontwikkelde microfilteringssysteem wordt de olie bij normale werktemperatuur uit de frituur gehaald. Hierbij worden voedselresten, onzuiverheden, zoals koolstofresten en smaakcomponenten, eruit gefilterd. Na een grondige vacuüm schoonmaak van de frituur wordt de gefilterde olie weer naar de frituur overgebracht. Onze service kan, afhankelijk van het aantal frituren, binnen 20 minuten worden uitgevoerd zodat snel weer gebruik kan worden gemaakt van de frituur.

De service van FiltaFry houdt de frituren hygiënischer schoon, vermindert gezondheids- en veiligheidsrisico’s in de keuken, verbetert de voedselkwaliteit en is milieuvriendelijk, want er is minder olieafval.

De levering van nieuwe frituurolie en verschillende andere consumptiegoederen en keukenchemicaliën valt ook onder de service van FiltaFry.

Filta franchisenemer

Bent u toe aan een nieuwe uitdaging en heeft u de vastberadenheid en doorzettingsvermogen om succesvol te zijn als zelfstandige ondernemer? Dan is een franchise van FiltaFry voor u de stap naar het realiseren van deze toekomst. Wij zijn op zoek naar mensen zoals u die graag met één of meerdere eigen bedrijfswagens een FiltaFry service willen opstarten, managen en verder ontwikkelen. U heeft direct invloed op de hoogte van uw eigen inkomen en 30 – 40 servicebezoeken per week realiseren al een uitstekend inkomen. Vanaf het moment dat u kiest om franchisenemer te worden van FiltaBenelux, maakt u onderdeel uit van een groot team ervaren en goed opgeleide professionals. U ontvangt alle noodzakelijke  ondersteuning. U krijgt onder andere een uitgebreide opleiding waarin de techniek van onze microfiltratie en de te hanteren bedrijfsvoering aan de orde komen. Ook een meerdaagse praktijktraining maakt onderdeel uit van de opleiding.

Wat bieden wij onze (franchise) ondernemers?

 • U maakt deel uit van ’s werelds beste en meest succesvolle franchiseformule op frituurmanagement.
 • Een solide en renderend ondernemerschap in diverse sectoren met veel potentie.
 • 30 – 40 servicebezoeken per week realiseren een uitstekend inkomen.
 • Minimale overhead- en opslagkosten.
 • Exclusief werkgebied.
 • Uitgebreide training, coaching en ondersteuning.

Voordelen klant

De voordelen van onze FiltaFry service voor de klant zijn;

 • Besparing op frituurkosten tot 50%.
 • Verbetert de voedselkwaliteit.
 • Verlengt de levensduur van de frituurolie tot 100%.
 • Schone en hygiënische frituren.
 • Spaart het milieu.
 • Verwijdert 99% van de koolstofresten.

logo Filta Environmental

 

 

 

nfv_prijs_logo2016_1

 

 

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids - logo voor op website formule

Filta, rayon Friesland

In 8 jaar heeft de huidige franchisenemer van Filta Friesland een goed lopende onderneming opgebouwd en nu is hij toe aan zijn pensioen. Daarom ter overname aangeboden: Filta Friesland. Voor het rayon provincie Friesland (exclusief gemeente ...

Dienstverlening
Overnameprijs

n.o.t.k.

Adres

Rayon Friesland, Friesland

Bekijk vestiging
Bekijk vestiging

Filta Groningen

In 7 jaar heeft de huidige franchisenemer van FiltaGroningen een goed lopende onderneming opgebouwd en nu is hij toe aan een nieuwe uitdaging. Daarom ter overname aangeboden: FiltaGroningen, Filta Environmental regio Groningen. Voor het rayon Groningen (...

Dienstverlening
Overnameprijs

In overleg

Omzet

Op aanvraag

Oppervlakte

N.v.t.

Adres

Rayon Groningen, Groningen

Bekijk vestiging
Bekijk vestiging

Ontvang gratis meer informatie over Filta Environmental

Meer informatie over franchisen bij

Filta Environmental

Recent bekeken formules