Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd
Bekijk foto
Maak favoriet Verwijder favoriet

Franchisen bij Filta Environmental

Filta Environmental franchise: ’s Werelds beste microfiltratie van frituurolie en frituurmanagement service 

Filta Environmental franchise staat wereldwijd bekend als dé toonaangevende oplossing voor frituurmanagement en oliereiniging, ontwikkeld door Filta Environmental. Deze innovatieve mobiele dienst is niet alleen milieuvriendelijk, maar ook gericht op het op microbasis filteren van frituurolie en het grondig reinigen van frituurapparatuur. 

Dankzij Filta Environmental franchise kunnen klanten niet alleen kostbare tijd en geld besparen, maar wordt ook de kwaliteit van het bereide voedsel aanzienlijk verbeterd. Bovendien omvat onze franchiseformule ook Filtaseal, een deurrubberservice, en Filtadrain, een uitgebreide dienst voor het schoonhouden van afvoersystemen.

Al sinds 1996 biedt Filta Environmental franchise haar diensten wereldwijd aan, en momenteel profiteren wekelijks meer dan 7.000 klanten in meer dan 20 landen van onze voordelen. Onze service richt zich op diverse sectoren, waaronder cafetaria’s, hotels, (fastfood)restaurants, zorginstellingen, sportfaciliteiten en pretparken, die allemaal afhankelijk zijn van frituurapparatuur in hun dagelijkse operaties.

Levensduur

Onze service medewerker komt regelmatig langs, wat leidt tot een verlengde levensduur van de frituurolie en aanzienlijke kostenbesparingen op frituurgebied. De besparingen die worden gerealiseerd, overtreffen ruimschoots de kosten van onze service. Met behulp van ons speciaal ontwikkelde microfilteringssysteem halen we de olie bij normale werktemperatuur uit de frituur. Dit proces verwijdert voedselresten, onzuiverheden zoals koolstofresten en smaakcomponenten. Na een grondige vacuüm schoonmaak van de frituur, brengen we de gefilterde olie weer terug naar de frituur. Afhankelijk van het aantal frituren kan onze service binnen 20 minuten worden uitgevoerd, zodat je snel weer gebruik kunt maken van de frituur.

Bovendien zorgt de service van Filta Environmental franchise ervoor dat de frituurapparatuur hygiënisch schoon blijft, wat het risico op gezondheids- en veiligheidsproblemen in de keuken vermindert en de algehele voedselkwaliteit verbetert. Daarnaast dragen we bij aan milieuvriendelijkheid door de hoeveelheid olieafval te verminderen.

Het aanbod van nieuwe frituurolie en diverse andere consumptiegoederen en keukenchemicaliën maakt ook deel uit van onze uitgebreide service bij Filta Environmental franchise.

FilterFry franchise busje

FiltaFry franchise logo

Filta franchisenemer

Bent u klaar voor een nieuwe uitdaging en bezit u de vastberadenheid en doorzettingsvermogen om te gedijen als zelfstandig ondernemer? Als dat het geval is, kan het starten van een Filta Environmental franchise voor u de volgende stap zijn naar het verwezenlijken van uw toekomst. Wij zijn actief op zoek naar individuen zoals u, die graag hun eigen bedrijfswagens willen inzetten om een Filta Environmental-service op te zetten, te beheren en verder uit te breiden.

Als franchisenemer heeft u directe invloed op uw eigen inkomen, en slechts 30 tot 40 servicebezoeken per week kunnen al resulteren in een uitstekend inkomen. Zodra u ervoor kiest om franchisenemer te worden bij FiltaBenelux, wordt u een waardevol lid van een uitgebreid team van ervaren en goed opgeleide professionals. Hierbij zal volledige ondersteuning worden gegeven, waaronder een uitgebreide opleiding waarin u vertrouwd raakt met de technieken van onze microfiltratie en de vereiste bedrijfsvoering.

Daarnaast maakt een praktijkgerichte training van meerdere dagen deel uit van het opleidingsproces, zodat u goed voorbereid bent om uw Filta Environmental franchise tot een succes te maken.

Wat bieden wij onze (franchise) ondernemers?

 • U maakt deel uit van ’s werelds beste en meest succesvolle franchiseformule op frituurmanagement.
 • Een solide en renderend ondernemerschap in diverse sectoren met veel potentie.
 • 30 – 40 servicebezoeken per week realiseren een uitstekend inkomen.
 • Minimale overhead- en opslagkosten.
 • Exclusief werkgebied.
 • Uitgebreide training, coaching en ondersteuning.

Voordelen klant

De voordelen van onze Filta Environmental service voor de klant zijn;

 • Besparing op frituurkosten tot 50%.
 • Verbetert de voedselkwaliteit.
 • Verlengt de levensduur van de frituurolie tot 100%.
 • Schone en hygiënische frituren.
 • Spaart het milieu.
 • Verwijdert 99% van de koolstofresten.

logo FiltaFry franchise

 

 

 

FilterFry franchise innovatieprijs

 

 

FilterFry franchise wij staan in de green key etalageFilta environmental aangesloten bij De Nationale Franchisegids - logo voor op website formule

Ontvang gratis meer informatie over Filta Environmental

Meer informatie over franchisen bij

Filta Environmental

Recent bekeken formules

×