Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd
Maak favoriet Verwijder favoriet

Franchisen bij SLIM Vastgoed Financiering

Dit is SLIM. Geen uitdaging gaan wij uit de weg. Wij helpen onze klanten met een succesvolle financiering voor beleggingspanden. Wij adviseren zowel bedrijven als particuliere klanten. Door onze jarenlange ervaring hebben we een groot netwerk opgebouwd van financiers in Nederland, maar ook in het buitenland. Met onze diensten breiden wij vastgoedportefeuilles verder uit. Financieel goed geregeld!

Marktontwikkeling

Beleggen in vastgoed is in de afgelopen jaren erg populair geworden. De druk op de Nederlandse woningmarkt is en blijft hoog! Het woningaanbod voldoet niet aan de groeiende vraag. Door een combinatie van schaarste op de woningmarkt en lage hypotheekrentes is beleggen in vastgoed niet alleen een interessante, maar ook een zeer rendabele investering geworden.

In een tijd dat banken terughoudend waren voor financieringen van commercieel vastgoed en de enorme groei en behoefte naar financieringsmogelijkheden zijn er nieuwe spelers op de markt gekomen. Deze financiers zijn gespecialiseerd in het financieren van verhuurd vastgoed.

Onze missie

Bij SLIM Vastgoed Financiering hebben wij de missie om voor ieder type vastgoedbelegger een passende financiering te vinden. Met een frisse blik kijken wij naar de behoeften van onze klanten. Wij geven advies op maat voor de financiering van beleggingspanden en denken mee over de groeistrategie. Daarnaast delen wij continue ontwikkelingen in de vastgoedmarkt. Zodra er nieuwe kansen ontstaan, dan staat het team van SLIM met advies klaar.

Wat wij doen

We hebben een groot aanbod aan geldverstrekkers en zijn goed op de hoogte van de voor- en nadelen van de verschillende producten. Alleen zo kan een écht onafhankelijk advies gegeven worden. Zo werkt SLIM Vastgoed Financiering met meer dan 30 verschillende hypotheekaanbieders.

SLIM staat niet alleen voor slimme, maar ook voor snelle vastgoedfinanciering. Ons team is op elkaar ingespeeld en heeft directe contacten met geldverstrekkers. Hierdoor kunnen wij snel schakelen en duurt de aanvraag tot financiering van een beleggingspand slechts enkele werkdagen.

Altijd dichtbij

Onze klanten hebben sterke behoefte aan persoonlijk contact. Het hoofdkantoor in Breukelen en bijbehorende servicepunten in Amsterdam, Laren en Rotterdam dragen hieraan bij. Voor optimale zichtbaarheid willen we de komende periode in elke provincie een franchisenemer hebben.

Over ons

SLIM Vastgoed Financiering B.V. houdt zich bezig met het begeleiden van klanten in ruime zin bij het proces van het kopen van vastgoed, adviseren van klanten over financiering en bemiddelen bij de totstandkoming van een vastgoedhypotheek. SLIM Vastgoed Financiering is statutair gevestigd aan De Corridor 5c te Breukelen en heeft eveneens servicepunten in Amsterdam, Laren en Rotterdam. Ingeschreven in het KVK-handelsregister onder nummer 74818635 en in het register van de AFM onder nummer 12048391.

Ontvang gratis meer informatie over SLIM Vastgoed Financiering

Meer informatie over franchisen bij

SLIM Vastgoed Financiering

Recent bekeken formules