Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd
Speel video af
Maak favoriet Verwijder favoriet

Franchisen bij fit20

Ondernemer worden bij fit20 franchise?

fit20 franchise is een unieke en innovatieve franchiseorganisatie die in de aantrekkelijke nichemarkt van fysieke personal training (PT) opereert. De franchiseformule wil met haar effectieve en betaalbare personal trainingsmethode marktleider worden in Nederland met 300 studio’s!

Over fit20 franchise

fit20 is een intensieve personal training van slechts 20 minuten per week. Bij de fit20 franchise wordt iemand altijd door een personal trainer begeleid. Men traint één keer per week, altijd op afspraak, in zijn/haar gewone kleren en douchen is niet nodig. Iemand kan kiezen om alleen of samen met een vaste partner te trainen. De fit20 training geeft snel resultaat en is makkelijk jaren vol te houden. Men wordt fitter, energieker en sterker. De doelgroep bestaat uit drukbezette mensen met weinig tijd en/of zin in sporten, hoewel zij het belangrijk vinden om fit te worden én te blijven.

De trainingsresultaten worden vastgelegd in onze zelf ontwikkelde iPad applicatie en de administratiesoftware is webbased. Onze fitnessformule wordt versterkt met het lifestyle boek ‘Oergezond!’ en de unieke fit20 voedingssupplementenlijn. Bij de formule profiteer je van onze ruime kennis en ervaring, waardoor je een vliegende start kan maken.

De studio’s van de fitnessformule kenmerken zich door rust, zijn uitnodigend en stralen kwaliteit uit. De studio’s zijn schoon, fris en modern ingericht. Vanaf het moment van binnenkomst is er persoonlijke aandacht en focus, veel mensen vinden dat een verademing.

Franchise bij de fitnessformule

Iedere franchiseondernemer heeft één of meerdere studio’s onder zijn/haar hoede. Meestal werken in een studio meerdere personal trainers. Momenteel werken er ruim 200 mensen bij de formule. De vestiging van de franchisegever is gevestigd in Hattem. Hier werken 18 mensen full- en parttime. Zowel voor de franchisenemers als de personal trainers, heeft de fitnessformule een eigen opleiding ontwikkeld, de fit20 Academy.

Meer weten over fit20 franchise? Vul het onderstaande formulier in en ontvang gratis en vrijblijvend meer informatie.

1.4-PNG-file-FC-logo-fit20Aangesloten bij De Nationale Franchisegids - logo voor op website formule

 

fit20, Goes

De studio is gevestigd op een geweldige locatie, Bleekveld 23 te Goes, en bevindt zich op een gezellig plein waar altijd wel iets te beleven is. Deze bruisende locatie zorgt voor een constante stroom van passerend ...

Dienstverlening
Overnameprijs

€ 78.000

Omzet

circa € 80.000

Oppervlakte

68 m²

Adres

Bleekveld 23, Goes, Zeeland

Bekijk vestiging
Bekijk vestiging

fit20, Oisterwijk

Deze vestiging is door de franchisegever opgezet en is winstgevend. Het moment is nu gekomen om de vestiging over te dragen aan een ondernemer. De studio is gunstig gelegen: een zichtlocatie in het centrum van ...

Dienstverlening
Overnameprijs

€ 70.000

Omzet

€ 80.000

Oppervlakte

ca. 93 m²

Bekijk vestiging
Bekijk vestiging

fit20, Houten

Om aan de vraag uit de markt te voldoen opent fit20 op korte termijn in Houten een nieuwe vestiging. De vestiging is strategisch gunstig gelegen bij een fysiotherapie praktijk in een zorg- en sportondernemerslocatie en ...

Dienstverlening
Overnameprijs

€ 90.000

Omzet

€ 150.000

Oppervlakte

75m²

Bekijk vestiging
Bekijk vestiging

Ontvang gratis meer informatie over fit20

Meer informatie over franchisen bij

fit20

Recent bekeken formules

×