Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd
Maak favoriet Verwijder favoriet

Franchisen bij FlexForces

Over FlexForces

FlexForces richt zich op uitzenden, detacheren en werven en selecteren van personeel in de sectoren logistiek, transport, magazijn, productie en zakelijke dienstverlening. Daarnaast ondersteunt, coacht en begeleidt FlexForces uitzendondernemers bij hun dagelijkse werkzaamheden. Je kunt hierbij denken aan het helpen bij het werven van kandidaten en opdrachtgevers, het opzetten van de branding, de begeleiding van nieuwe en bestaande medewerkers en alles daartussenin. FlexForces levert maatwerk en helpt bij datgene waar jij als ondernemer behoefte aan hebt. Jij hebt de vrijheid van ondernemen binnen de opgestelde kaders, zodat jij je kunt focussen op het samenbrengen van vraag en aanbod. De administratieve handelingen worden voor jou uit handen genomen. Hierdoor heb jij meer tijd voor het voeren van gesprekken met klant en kandidaat.

FlexForces is onderdeel van JEX. JEX is hét softwarebedrijf in de uitzendbranche. FlexForces ondersteunt  je doordat je gebruik kunt maken van de verschillende diensten die JEX aanbiedt zoals: JEX Works, JEX Backoffice en JEX Finance.

FlexForces onderscheidt zich van andere formules binnen de uitzendbranche doordat er veel aandacht is voor persoonlijke begeleiding en je profiteert direct van het samenwerken met hét softwarebedrijf in de uitzendbranche JEX.

De samenwerking in een notendop

Alles is tot in de puntjes geregeld, van A tot Z. FlexForces biedt onder andere;

  • Wekelijkse uitbetaling van de marge;
  • Via FlexForces ben je automatisch NBBU gecertificeerd;
  • Basistraining bij de start en een continu aanbod van praktische opleidingen en trainingen;
  • Gebruik van (ATS & CRM) -systemen;
  • Advies en campagnes op maat;
  • Maximale zichtbaarheid van de vacatures;
  • Een backoffice die voor jou de verloning, facturatie en debiteuren bijhoudt;

FlexForces maakt het leven van ondernemers makkelijker en succesvoller. Je gaat samenwerken met uitzendprofessionals op zowel strategisch als tactisch niveau. FlexForces heeft de ambitie om te groeien naar 40 vestigingen. Ben je er klaar voor om je eigen uitzendbureau te starten? Vraag dan nu (vrijblijvend) informatie aan via onderstaand formulier! Bij FlexForces hebben we ruimte voor ondernemers voor nieuwe franchise gebieden.

Ontvang gratis meer informatie over FlexForces

Meer informatie over franchisen bij

FlexForces

Recent bekeken formules

×