Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd
Maak favoriet Verwijder favoriet

Franchisen bij FlexForces

Over Flex Forces franchise

Flex Forces franchise richt zich op uitzenden, detacheren en werven en selecteren van personeel in de sectoren logistiek, transport, magazijn, productie en zakelijke dienstverlening. Bovendien ondersteunt, coacht en begeleidt Flex Forces franchise uitzendondernemers bij hun dagelijkse werkzaamheden. Deze ondersteuning omvat hulp bij het werven van kandidaten en opdrachtgevers, het opzetten van de branding, begeleiding van nieuwe en bestaande medewerkers en alles daartussenin. FlexForces levert maatwerk en helpt bij datgene waar jij als ondernemer behoefte aan hebt. Je hebt de vrijheid van ondernemen binnen de opgestelde kaders, zodat je je kunt focussen op het samenbrengen van vraag en aanbod. De administratieve handelingen worden voor jou uit handen genomen, waardoor jij meer tijd hebt voor het voeren van gesprekken met klant en kandidaat.

Flex Forces Franchise is onderdeel van JEX, hét softwarebedrijf in de uitzendbranche. Dankzij deze samenwerking kun je gebruikmaken van verschillende diensten die JEX aanbiedt, zoals JEX Works, JEX Backoffice en JEX Finance.

FlexForces onderscheidt zich van andere formules binnen de uitzendbranche door de sterke nadruk op persoonlijke begeleiding en het directe voordeel van samenwerken met hét softwarebedrijf in de uitzendbranche, JEX.

De samenwerking in een notendop

Alles is tot in de puntjes geregeld, van A tot Z. FlexForces biedt onder andere;

  • Wekelijkse uitbetaling van de marge;
  • Via FlexForces ben je automatisch NBBU gecertificeerd;
  • Basistraining bij de start en een continu aanbod van praktische opleidingen en trainingen;
  • Gebruik van (ATS & CRM) -systemen;
  • Advies en campagnes op maat;
  • Maximale zichtbaarheid van de vacatures;
  • Een backoffice die voor jou de verloning, facturatie en debiteuren bijhoudt;

FlexForces maakt ondernemerschap eenvoudiger en succesvoller. Samenwerkend met uitzendprofessionals op zowel strategisch als tactisch niveau, heeft Flex Forces franchise de ambitie om te groeien naar 40 vestigingen. Ben jij klaar om je eigen uitzendbureau te beginnen? Aarzel dan niet om (vrijblijvend) informatie aan te vragen via het onderstaande formulier! Bij Flex Forces franchise bieden we mogelijkheden voor ondernemers in nieuwe franchisegebieden.

Flexforces logoFlexforces franchise aangesloten bij nationale franchise gids

Ontvang gratis meer informatie over FlexForces

Meer informatie over franchisen bij

FlexForces

Recent bekeken formules

×