Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd
Maak favoriet Verwijder favoriet

Ondernemen bij Getir

Getir is al sinds 2015 een succes in Turkije en verovert nu ook de markt in andere landen, onder andere de VS, Engeland, Duitsland, Frankrijk en ook Nederland. Wat doet Getir precies, wat is hun succesformule en wat zijn de voordelen van aansluiten bij het netwerk van dit snelgroeiende bedrijf?

De formule van Getir

De formule van Getir in het kort: Het bezorgen van boodschappen vanuit onze vestiging aan de klant. De sleutel tot succes is hierbij efficiëntie en operational excellence.

Getir startte in 2015 in Turkije en begon in 2021 de eerste bestellingen in Amsterdam te bezorgen. Al snel kwam daar Rotterdam en Den Haag bij. Inmiddels bezorgt Getir al in 14 steden binnen Nederland en er zullen er meer volgen.

Vanaf het begin kende Getir een stabiele groei, die versnelde tijdens de coronacrisis. Getir groeide naar ruim 600 vestigingen in Turkije en startte met forse uitbreidingen in andere landen. Getir onderscheidt zich onder andere door het uitgebreide assortiment van populaire A-merken tot aan favoriete lokale producten, wekelijkse superdeals en bezorging binnen minuten.

Ondernemen met Getir

Getir zoekt ondernemers die de operatie van vestigingen willen runnen. Je bent als eigenaar van de store verantwoordelijk voor de distributie van onze boodschappen naar de klant. Daarbij ben je verantwoordelijk voor een mooi team van Shift Leads, Store Assistants en Riders.

We helpen je bij de oprichting en de voorbereidingen om vanuit een plaatselijke vestiging te werken en jij zorgt voor een degelijke ondersteuning van de store assistants en riders, zodat de boodschappen zeven dagen per week en 365 dagen per jaar bij de klant bezorgd worden. Wij zien het echt als een samenwerking, een echt partnership.

De voordelen van ondernemen met Getir
  • Je doet kennis en ervaring op van de grootste snelle boodschappen bezorgers binnen de markt en kijkt mee op het hoogste niveau van technologie en bedrijfsprocessen.
  • Getir is lokaal georiënteerd: creëert niet alleen lokale werkgelegenheid, maar werkt ook graag samen met de buurten waarin de winkels gevestigd zijn, exposeert werken van lokale kunstenaars in de etalages en koopt ook bij lokale ondernemers in.
  • Goed imago: we werken toe naar een hoge klanttevredenheid voor zowel de dienstverlening als het assortiment.
  • Je stapt op een goed moment in, namelijk aan het begin van een veelbelovende en kansrijke groeimarkt.
Welke ondersteuning biedt Getir?
  • Financiering: Getir helpt je met het verkrijgen van financiering bij de bank.
  • Training: je krijgt een intensieve training van twee weken waarin Getir jou alle kneepjes van het vak leert.
  • In de 2 weken na opening krijg je dagelijkse ondersteuning van het speciale Getir launch team.
  • Ook na de start krijg je continue ondersteuning van een regiomanager die ook je eerste aanspreekpunt is.
Wat vraagt Getir?

Wat Getir van potentiële zakenpartners vraagt is een winnaarsmentaliteit, de bereidheid om hard te werken en een paars hart voor de zaak. Daarbij komt ook wat pioniersgeest van pas; je zult een belangrijke rol spelen in de verdere uitbouw van Getir in Nederland.

Ontvang gratis meer informatie over Getir

Meer informatie over

Getir

Recent bekeken formules

×