Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd
Bekijk foto
Maak favoriet Verwijder favoriet

Franchisen bij In Person

In Person Franchise

In Person franchise is specialist op het gebied van flexibele arbeid. Bij alles wat wij doen staan gelukkige klanten en flexkrachten centraal. Aan de han van onze franchiseformule maken we samen met bevlogen ondernemers het verschil in de regionale en lokale markt. Hierbij vormt ondernemerschap de rode draad in de merkpositionering van In Person franchise. Hiermee dagen we de bestaande werkwijze uit, werken intensief samen en maken jouw organisatie tot een succes. Zodoende herkent iedere ‘In Person franchise’ zichzelf in onze belangrijkste waarden: ondernemend, daadkrachtig, sprankelend zijn.

“Bij In Person werk je niet, dat bén je.” Ons onderscheidend vermogen zit in de ultieme drive en mentaliteit. Iedere dag werken we keihard aan het leveren van een fantastische dienstverlening. Met gelukkige klanten en uitzendkrachten als belangrijkste resultaat.

Franchising bij In Person

Bij In Person franchise word je onderdeel van een groeiende organisatie en een sterk merk. Als onderdeel van Timing, de nummer 3 in de uitzendbranche, delen we jou een zeer ervaren en uitgebreide backoffice. We helpen je graag op administratief, communicatief, facilitair en strategisch gebied. Tevens heb je contact met je collega-ondernemers om samen de franchise formule nóg beter te maken.

Naast de franchiseformule is de ruimte om zelf te ondernemen duidelijk voelbaar. Zo ben je bij In Person ondernemer in jouw omgeving en speel je in op de behoeften en wensen van jouw gebied. Je kent je eigen markt namelijk toch het best. Ondertussen regelt het hoofdkantoor een deel van de administratieve zaken en adviseren ze op het gebied van wet- en regelgeving. Daardoor kun jij je echt concentreren op ondernemen, maar doe je het wel echt samen. In Person is anders dan anderen en hier doen wij graag aan mee. Naast de bestaande franchiseformule geven wij er namelijk onze eigen swing aan.

Wie zoeken wij?

Wij zijn opzoek naar bevlogen ondernemers. We hechten meer waarde aan persoonlijkheid dan aan kennis. Wel vinden we het belangrijk dat je een enorm sterk netwerk hebt en dat je precies weet hoe onze markt eruit ziet. Zo heb je ervaring in de uitzendbranche, een visie op ons vakgebied en kunt deze praktisch vertalen. Daarnaast sta je sprankelend in het leven en hebt bezieling. Bovenal wil je ver gaan in wat je voor onze opdrachtgevers en flexkrachten kunt en wil betekenen.

Zoek je een plek met vrijheid en verantwoordelijkheid, wil je als ondernemer in de uitzendbranche het verschil maken? In Person franchise bied je een plek waar naast kennis en kunde, bovenal persoonlijkheid en drive het succes bepalen.

In Person - logoAangesloten bij De Nationale Franchisegids - logo voor op website formule

Ontvang gratis meer informatie over In Person

Meer informatie over franchisen bij

In Person

Recent bekeken formules

×