Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd
Bekijk foto
Maak favoriet Verwijder favoriet

Franchisen bij InXpress

Over InXpress franchise

Sinds het ontstaan in 1999 is het franchiseconcept van InXpress Global uitgegroeid tot een gerenommeerde internationale formule. InXpress franchiseondernemers bieden hun klanten een totaaloplossing om hun zendingen te stroomlijnen tegen interessante tarieven. We hebben een eigen state-of-the-art verzendplatform: Webship Plus, hier kunnen klanten zelf hun zendingen inboeken. InXpress klanten ontvangen een VIP-behandeling als het gaat om customer service.

Tijd, geld en gedoe gesparen is het motto van meer dan 500 franchisers wereldwijd, waarvan 22 in Nederland.

Bij InXpress franchise staat de klant centraal. Wij verkopen de diensten van wereldklasse vervoerders zoals DHL, UPS, TNT, FedEx, DB Schenker, Mainfreight, Seacon en anderen. Advies, service en ‘sales’ zijn de pijlers van het succes. Veel ondernemers in het MKB hebben graag direct contact met hun leveranciers. InXpress ondernemers zijn graag een sparringpartner om het vervoer te stroomlijnen.

Kans voor verkooptalenten

InXpress Nederland wil – net als in de UK en de Verenigde Staten – de grootste worden. We zoeken daarvoor commerciële mensen die willen investeren in hun toekomst. Verkooptalenten die willen aansluiten in het wereldwijde netwerk van International Shipping Consultants en meegroeien in een dynamische markt van internationale logistiek, een markt die volop groeit. Ook tijdens de Coronacrisis groeiden we gewoon door.

Topinkomen

Ben jij die salesman of -vrouw die graag een topinkomen wil verdienen; meer dan 10.000,- euro per maand is bij InXpress franchise geen uitzondering! Als ondernemer bij InXpress ben je werkzaam in een eigen regio, waar je klanten zoekt en aansluit in ons eigen geavanceerde Webship Plus. Aankloppen bij bedrijven en ‘cold calling’ zijn de verkooptechnieken die overal ter wereld het meeste rendement opleveren. Ook in Nederland! Je krijgt uiteraard uitgebreide trainingen hiervoor. De ervaring leert dat de persoonlijke benadering, belangrijk onderdeel van de InXpress filosofie, door veel ondernemers zeer gewaardeerd wordt.

Hans Fischer franchisenemer InXpress ZwolleHans Fischer, franchiser in Zwolle: “Ondernemer worden bij InXpress is heeft mijn leven compleet veranderd. Ik voel me echt ondernemer en heb de volle support van de InXpress organisatie. Echt blij dat ik vorig jaar op de franchisebeurs de formule ben tegen gekomen, de beslissing om voor mezelf te beginnen was snel genomen. Na een jaar verdien ik al een serieus goeie boterham.”

 

Als ondernemer ben je flexibel en kun je werken op iedere plek waar telefoon en laptop een goede verbinding hebben. Zoals hiervoor aangegeven, de kracht van de formule is het directe contact met de klanten, voor advies en support. De klanten bellen niet met keuzemenu’s van callcenters; klanten van InXpress franchise krijgen 24/7 gewoon een antwoord op hun vraag. Bij ons is een klant geen ‘accountnummer’ maar een belangrijke relatie.

Winstgevende nieuwe start!

Als franchiser koop je een kant-en-klaar bedrijf en heb je alleen een telefoon, laptop en internetverbinding nodig om te kunnen starten. Franchisers worden ontzorgd als het gaat om facturatie, financiële administratie en managementinformatie. Zodat de focus voor 100% op de klant kan liggen. Zijn ‘sales en service’ jouw tweede natuur en wil je verantwoordelijk zijn voor je eigen resultaten? Neem dan contact op met Inxpress franchise Nederland en begin een nieuwe ‘winstgevende’ fase in je leven. Bel of mail, een afspraak is dan snel gemaakt.

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids - logo voor op website formule

InXpress, regio Rijnmond Zuid

Het gaat om een winstgevende onderneming die vanwege persoonlijke omstandigheden door de ondernemer ter overname wordt aangeboden. Omdat de ondernemer vanuit huis werkt en er geen fysieke vestiging nodig is blijft de overnamesom beperkt tot ...

Dienstverlening
Overnameprijs

€ 50.000

Omzet

Omzet 2022 € 128.000 met een brutomarge van € 35.000

Oppervlakte

Werken vanuit huis

Adres

Regio Rijnmond Zuid, Zuid-Holland

Bekijk vestiging
Bekijk vestiging

Ontvang gratis meer informatie over InXpress

Meer informatie over franchisen bij

InXpress

Recent bekeken formules

×