Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd
Maak favoriet Verwijder favoriet

Franchisen bij iQ Coaches

iQ Coaches: Inspired Quality

iQ Coaches is een landelijke (zorg)organisatie waarbij iQ staat voor betrokkenheid en kwaliteit. Als iQ Coach begeleid je mensen bij wie op meerdere levensgebieden problemen ontstaan. Onze visie: alleen vanuit rust en veiligheid kunnen mensen groeien en van betekenis zijn voor zichzelf, anderen en de wereld.

De PILLAR-methodiek

iQ Coaches biedt begeleiding aan mensen die zich willen ontwikkelen, maar vooral eerst behoefte hebben aan overzicht en rust. Vaak ten gevolge van autisme, ADHD of aanverwante problematiek. De coach kijkt en analyseert wat moet gebeuren om voor iemand een veilige leef- en ontwikkelingsomgeving te creëren. Vervolgens onderneemt de coach op alle nodige gebieden actie om dit te realiseren. De franchisenemer biedt daarmee begeleiding, op de verschillende gebieden van het leven en door de verschillende levensfasen van een cliënt heen. Dat kan zijn thuis of op het werk.
We noemen dit Levensbrede begeleiding of Levensloopbegeleiding.

Ons handelen is gebaseerd op de PILLAR-methodiek. Deze methodiek helpt je anders te kijken, anders te denken en daardoor anders te handelen. De PILLAR-methodiek geeft je inzicht en handvatten om mensen die zijn vastgelopen te helpen de regie over hun leven weer op te pakken.

De zes pijlers van de PILLAR-Methodiek zijn:
Presentie
Interactie
Levenscoaching
Luisteren
Actie
Rust

Jouw zelfstandige praktijk binnen een sterk netwerk van gepassioneerde coaches

Als iQ Coach, start je jouw zelfstandige iQ Coaches praktijk én maak je onderdeel uit van een samenwerkingverband van ruim 80 coaches. We ontmoeten elkaar voor intervisie, cliëntenoverleg en kennisdagen. Door het servicekantoor word je ondersteund in het ondernemerschap en in jouw ontwikkeling als coach.

Heb jij een passie om mensen te helpen? Vraag direct vrijblijvend informatie aan.

 

Ontvang gratis meer informatie over iQ Coaches

Meer informatie over franchisen bij

iQ Coaches