Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd
Bekijk foto
Maak favoriet Verwijder favoriet

Franchisen bij iQ Makelaars

iQ Makelaars Franchise

De iQ Makelaars franchise is ontstaan vanuit de verhuurmakelaardij (123Wonen). Vanuit het ontstaan van 123Wonen, hebben wij veel ervaring opgedaan in begeleiding, coaching, sales en makelaardij. Zaken zoals snelheid in handelen, werken op zaterdag, extra marketing voor woningen en matchen van woningen aan zoekers, worden door iQ Makelaars ingezet om woningen te verkopen.

Wij begrijpen dat je als makelaar juist moet werken wanneer de klanten niet werken, om zo elke kans op verkoop mee te pakken. Wij vinden dat je als makelaar pas wat mag verdienen als je je werk goed gedaan hebt. Daarom werken wij op basis van No Cure No Pay. Opdrachtgevers betalen bij ons nooit intrekkingskosten.

Starten terwijl je in opleiding bent

Iedereen kan zich bij iQ Makelaars Franchise aansluiten en je leert het beste in de praktijk. Heb je nog geen makelaarspapieren? Vanuit het hoofdkantoor krijg je dan coaching en begeleiding en verzorgen wij de plaatsing op Funda, Jaap, Huislijn, etc. Je kunt zelfs starten vanuit huis. Wij adviseren wel wanneer je klanten over de vloer krijgt of personeel aanneemt, een professioneel kantoor aan huis inricht of een kantoorruimte huurt. Voorwaarde is wel dat je al kennis en/of ervaring hebt opgedaan in de makelaardij, dat kan ook door middel van een stage of studie zijn.

De kosten voor het opstarten van een eigen makelaarskantoor hoeven niet hoog te zijn. Wij geven je hier graag meer advies over, als je overweegt iQ Makelaar te worden.

Vastgoedpro óf VBO Makelaar

Onze kantoren zijn aangesloten bij beroepsorganisatie Vastgoedpro of brancheorganisatie VBO Makelaars. Dit zorgt ervoor dat wij een directe koppeling met Funda hebben, zodat wij alle woningen prominent kunnen presenteren. Voor aansluiting bij deze organisaties dien je als makelaar je kennisniveau op peil te houden. Dit door jaarlijkse educatie en registratie bij Vastgoedcert.

Wij hebben een bewuste keuze gemaakt door niet aan te sluiten bij NVM. Wij houden van vrijheid in hoe wij marketing voeren en vrijheid in ondernemerschap. Deze worden bij de NVM beperkt.

Waarom kiezen voor iQ Makelaars franchise?

  • Starten terwijl je in opleiding bent
  • Jarenlange ervaring
  • Hulp bij leadgeneratie
  • Elke woning een tophuis
  • Landelijke slagkracht
  • Hoog niveau lokale marketing

Aangesloten bij De Nationale FranchisegidsiQ Makelaars Franchise

Ontvang gratis meer informatie over iQ Makelaars

Meer informatie over franchisen bij

iQ Makelaars

Recent bekeken formules

×