Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd
Bekijk foto
Maak favoriet Verwijder favoriet

Franchisen bij Live Escape

Meest geboekte escape rooms

Enkele maanden na de opening kon de vestiging van Live Escape Rotterdam, gevestigd in het centrum, zich al ‘de meest geboekte escape room van Rotterdam’ noemen. Met voorsprong… en dat is nooit meer veranderd.
Live Escape heeft gekozen voor een locatie die voor escape rooms niet meteen voor de hand ligt maar uiterst succesvol bleek, midden in de drukte van de stad, dus vlakbij winkels, horeca en andere uitgaansgelegenheden.

One stop ‘shopping’

Deze locatie heeft ervoor gezorgd dat de escape rooms niet alleen in de weekenden druk bezocht zijn, maar letterlijk heel de week, verspreid over de ochtenden, middagen en avonden.
Overdag door teamuitjes en bedrijfsfeestjes, ’s avonds door vriendengroepen, vrijgezellenfeestjes, familieuitjes, sportteams etc.

De ervaring is het belangrijkst

Het was Live Escape al vanaf het begin duidelijk dat sommetjes en cijfersloten saai zijn, mensen willen niet alleen puzzelen, maar echt een ervaring beleven. Live Escape doet er alles aan om te zorgen dat die ervaring boven verwachting is, we willen dat mensen aan vrienden vertellen, ‘Wat ik nou meegemaakt heb……’
Niet voor niets is de slogan, “A one hour experience, a lifetime memory”

Next level automatisering

Onze automatisering gaat veel verder dan in andere escaperooms en stelt ons in staat te werken met minder personeel. Veel minder personeel. En dat personeel heeft daarbij ook nog eens meer tijd om met de gasten na te praten waardoor de klantbeleving beter is.
Ons systeem houdt werkelijk elke stap van de spelers bij en geeft hints wanneer nodig. Tevens worden extra puzzels voor snelle groepen zichtbaar en kan er bij langzamere groepen ongemerkt iets worden overgeslagen. Zo zijn groepen nooit veel te snel klaar en zullen minder ervaren groepen nooit het gevoel hebben dat ze nog niet eens op de helft zijn.

Samenwerking

Samenwerken met Live Escape betekent samenwerken met een jonge onderneming met hoge ambitie. Samen gaan we iets neerzetten waar je trots op kunt zijn en waarmee je zonder probleem zelfs een iets hogere prijs kunt rekenen dan de andere escaperooms in de buurt.
De marges zijn beduidend hoger dan in bijvoorbeeld horeca, terwijl je geen vakbekwaam personeel nodig hebt en nooit te maken hebt met bederf, overschot of tekorten.

Ben je ondernemend en zit gastvrijheid in je aard? Neem dan nu (vrijblijvend) contact op.

Ontvang gratis meer informatie over Live Escape

Meer informatie over franchisen bij

Live Escape

Recent bekeken formules

×