Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd
Maak favoriet Verwijder favoriet

Franchisen bij LMI Nederland

Bent u een ondernemende business coach?

Leadership Management International (LMI) begeleidt medewerkers in bedrijven om effectiever te worden en de leiderschapskwaliteiten in zichzelf te ontdekken en te benutten. Gewaardeerde punten van LMI franchise zijn de meetbare resultaten en de ‘training on the job’. Training en begeleiding vindt plaats op locatie tijdens het werk van de cliënt. En dat slaat aan.

LMI1

Leiderschap & managers 

In de huidige wereld zijn er veel managers en te weinig leiders te vinden. De vraag die dan ook vaak gesteld wordt is: Kan men leiderschap leren? Het antwoord is: Ja! Wij geloven dat de capaciteit voor leiderschap in essentie in iedereen zit, maar de meeste mensen nemen nooit de tijd om het te ontwikkelen; ook omdat ze vaak niet weten hoe. Leiderschap staat namelijk voor inzicht, daadkracht, doorzettingsvermogen, moed en toewijding. Bij LMI franchise is het de persoonlijke inbreng die zorgt dat initiatieven resulteren in constante voortgang en waardevolle resultaten.

Visie/ Missie/ Meetbare resultaten 

Onze internationale missie is: “Developing Leaders worldwide to their full potential”. Hierbij is onze missie hier in Nederland dan ook: “Voor elke klant meetbare resultaten realiseren richting diens belangrijke doelen”.

Overtuigend punt van LMI franchise is dat het resultaat concreet en meetbaar is. Vooraf wordt met iedere cliënt besproken wat de doelstelling is, wanneer er sprake is van succes en hoe dat gemeten wordt. De opbrengst van het LMI programma is eenvoudig in meetbare resultaten te kwantificeren. Het kunnen concretiseren van geleverde resultaten leidt tot tevreden klanten: Maar liefst meer dan 80% (!) van de bedrijven komt terug voor een volgend programma.

Groei als LMI franchisenemer

Behalve persoonlijk groeien kunnen franchisenemers ook hun bedrijf laten groeien door managing partners in dienst te nemen. Franchisenemer Jan Berkelmans: “Om aan de vraag te kunnen voldoen wil ik er graag dit jaar nog een tweede managing partner bij hebben.”

Voorwaarden franchisenemer worden

Ervaring als consultant, trainer of coach is niet nodig, de starterstraining van LMI franchise voorziet u in alle benodigde competenties. Om deze rol goed te kunnen invullen is het volgende van belang:

  • Passie om mensen te helpen ontwikkelen;
  • Een praktische en resultaatgerichte houding;
  • De wil om zelf voortdurend te blijven leren en ontwikkelen;
  • Leidinggevende ervaring;
  • Bereidheid om samen te werken met gelijkgestemde collega’s;
  • Het is niet een vereiste maar wel een pré om ervaring te hebben met B2B-verkopen.

Interesse in LMI franchise? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op!

Leadership Management franchise                                                                                                                                     Aangesloten bij De Nationale Franchisegids - logo voor op website formule

Ontvang gratis meer informatie over LMI Nederland

Meer informatie over franchisen bij

LMI Nederland

×