Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd
Maak favoriet Verwijder favoriet

Franchisen bij Monkey Town

Monkey Town franchise

Monkey Town is een indoor speelparadijs voor kinderen van 1 tot 12 jaar. Er zijn gigantische klim- en klautertoestellen, vol uitdagende tunnels en geheime gangetjes en natuurlijk de bekende ballenbakken, superlego, trampolines en luchtkussens. Monkey Town heeft nu 62 vestigingen waarvan 20 eigen vestigingen en 42 franchise vestigingen. Vanwege de grote vraag uit de markt voorziet Monkey Town flinke groei. Niet alleen in nieuwe vestigingen: soms kan er vanwege pensioen van een ondernemer e.d. een bestaande vestiging worden overgenomen.

Monkey Town zoekt alleen nog internationaal

Vanwege de verzadiging van de markt voor indoor speeltuinen in Nederland neemt Monkey Town geen nieuwe franchisenemers meer aan: de markt voor indoor speeltuinen in Nederland is vol en het openen van nieuwe speeltuinen is daarom commercieel niet haalbaar. Wel breidt Monkey Town haar keten de komende jaren uit naar andere Europese landen, waaronder België, Duitsland, Zwitserland, Frankrijk, Portugal, Spanje en Italië. Voor onze internationale uitbreiding zijn wij op zoek naar ambitieuze franchisenemers die de middelen en de ondernemerservaring hebben om meerdere Monkey Town vestigingen in het buitenland te openen.

Stap in het succes van Monkey Town indoor speelparadijzen

Heb je altijd al gedroomd van je eigen onderneming? Bij ons krijg je de kans om je eigen indoorspeeltuin te starten, met de steun van ons enthousiaste team. We zijn op zoek naar ondernemers die de vrijheid willen ervaren die onze franchiseorganisatie biedt, en die tegelijkertijd hun eigen ideeën kunnen inbrengen in overleg met ons.

Wat bieden wij je?

Je krijgt meer dan alleen een vestiging van Monkey Town franchise: de naam, aandacht, tijd, kennis, opleidingen, inkoop en natuurlijk de mogelijkheid om samen sterk te staan.

Ook begeleiden wij je bij het aanvragen van diverse vergunningen en bestemmingsplanveranderingen. Verder hebben wij zeer gunstige contracten afgesloten bij leveranciers.

We zoeken nog voor verschillende landen franchisenemers, met name Duitsland, België en de rest van Europa. Ook kunnen bestaande indoorspeelparadijzen zich bij ons aansluiten om een beter rendement uit het bedrijf te halen.

Voordelen van Monkey Town 

  • Krachtigste merk in de markt
  • Landelijke actiesHet leukste speelparadijs van Nederland!
  • Een exclusieve regio
  • Uitstekend rendement
  • Inkoop voordeel/combinatie
  • Bank-arrangementen
  • Ondersteuning starters
  • Werving personeel

Wie zoekt Monkey Town?

Monkey Town franchise is op zoek naar gedreven en ambitieuze ondernemers die in staat zijn om hun eigen visie te verenigen met onze concepten op de werkvloer. We verwelkomen ondernemers die de leiding kunnen nemen en vol passie een indoorspeeltuin kunnen runnen. Bovendien is een gezonde werkethiek en leiderschapskwaliteiten van essentieel belang voor deze rol.

Monkey Town franchise

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids - logo voor op website formule

Ontvang gratis meer informatie over Monkey Town

Meer informatie over franchisen bij

Monkey Town

Recent bekeken formules

×