Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd
Maak favoriet Verwijder favoriet

Franchisen bij Motorhome Depot

Motorhome Depot heeft een transformatie teweeggebracht in de manier waarop campers worden verhandeld en is inmiddels de vooraanstaande makelaar in campers in Europa geworden. Sinds 2015 heeft Motorhome Depot zich gevestigd als marktleider in het Verenigd Koninkrijk en breidt nu haar invloed uit over heel Europa. In Nederland heeft Motorhome Depot zijn intrede gedaan in 2017, en er zijn nog kansen beschikbaar voor onafhankelijke campermakelaars in diverse regio’s.

De Nederlandse markt voor campers

Op dit moment zijn er meer dan 600.000 geregistreerde campers en caravans in Nederland, en dit aantal groeit gestaag. Van deze registraties bestaat ongeveer 28% uit campers, en het aantal nieuwe campers groeit aanzienlijk sneller dan dat van nieuwe caravans. Wat vroeger voornamelijk een favoriete optie was voor 50-plussers, wordt nu ook steeds populairder onder gezinnen die met een camper op vakantie willen gaan. Deze trend lijkt door te zetten, en de campermarkt zal naar verwachting in de komende jaren aanzienlijk blijven groeien. Deze groei brengt een toenemende vraag naar tweedehands campers met zich mee, en daarom is voor kopers en verkopers van tweedehands campers een groeiende behoefte aan een onafhankelijke, betrouwbare campermakelaar.

Wat doet een campermakelaar?

Wanneer mensen hun huis willen verkopen, nemen ze contact op met een makelaar. Op vergelijkbare wijze, wanneer camperbezitters hun camper willen verkopen, kunnen ze rekenen op de diensten van een campermakelaar, zoals Motorhome Depot. Tot nu toe hadden camperverkopers slechts twee opties, beide met meer nadelen dan voordelen: ofwel verkopen aan een camperdealer tegen vaak een lage handelsprijs, of proberen om privé te verkopen, wat veiligheids- en betalingsrisico’s met zich meebrengt. De campermakelaar Motorhome Depot biedt een alternatief, waarbij er geen veiligheids- of betalingsrisico’s zijn en er geen voorafgaande kosten worden gerekend.

Geen verkoop, geen kosten

Motorhome Depot werkt volgens het ‘no cure, no pay’-principe, wat een bewezen succesvolle aanpak is. De campermakelaar staat klaar om vragen te beantwoorden over het voertuig, regelt bezichtigingen, coördineert biedingen en voert namens de klant de onderhandelingen. Wanneer er een verkoopovereenkomst is bereikt, verloopt de financiële transactie via een derdengeldenrekening, zodat de verkoper zeker is van de betaling en de koper van de levering. De campermakelaar heeft de zekerheid dat hij zijn courtage ontvangt.

Motorhome Depot Nederland zoekt nieuwe franchisenemers!

Motorhome Depot Nederland is op zoek naar nieuwe franchisenemers in verschillende regio’s, waaronder Friesland, Rotterdam, Overijssel (Almelo), Zuid-Holland (Zoetermeer en Oud-Beijerland), Noord-Brabant (Cuijk) en Limburg. Als onafhankelijke campermakelaar werk je binnen je eigen regio en maak je deel uit van een landelijke en internationale organisatie. Dit biedt diverse voordelen:

  • Je kunt als zelfstandig ondernemer in je eigen regio werken en hebt de mogelijkheid om een goed, bovenmodaal inkomen te verdienen. Je bepaalt je eigen werkschema en bent flexibel in je tijdmanagement.
  • Je kunt rekenen op sterke ondersteuning van het centrale organisatie en het hoofdkantoor, inclusief commerciële en administratieve assistentie.
  • Als campermakelaar bij Motorhome Depot profiteer je van de jarenlange internationale ervaring van de organisatie en haar voorsprong in de internationale markt.
  • Je maakt gebruik van de landelijke marketing- en communicatieactiviteiten en groeit mee met de verdere ontwikkeling van Motorhome Depot Nederland.

Motorhome Depot Nederland hecht er waarde aan dat nieuwe franchisenemers goed passen bij het team en de bedrijfscultuur en de klanten de best mogelijke service willen bieden. Als je ondernemend en commercieel bent ingesteld en affiniteit hebt met de campermarkt, is dit een kans die bij jou zou kunnen passen.

Training en opleiding

Bij de start van je onderneming krijg je een uitgebreide en intensieve training aangeboden. Deze training omvat zowel technische aspecten van het bedrijf als praktische vaardigheden, ondersteund door initiële en doorlopende trainingsprogramma’s en softwaresystemen. De training is ontworpen om je snel en effectief aan de slag te laten gaan, en je ontvangt een toetredingspakket met alle benodigdheden om te beginnen. Tegen het einde van de training zul je al gesprekken voeren met camperbezitters. Als je ons advies opvolgt en de bewezen succesvolle systemen toepast, is er geen reden waarom je niet binnen enkele weken na aansluiting bij ons je eerste camper kunt verkopen. Vanaf dat moment begin je serieus inkomen te genereren.

Franchisen bij Motorhome Depot

Ben je op zoek naar een kans om je eigen onderneming te starten en lijkt dit iets voor jou? Vraag dan nu (vrijblijvend) informatie aan.

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids - logo voor op website formule

De Campermakelaar voor Motorhome Depot, Tilburg

Ben je commercieel ingesteld en woon je in de omgeving van Tilburg? Dan is dit een unieke mogelijkheid die je niet aan je voorbij kan laten gaan. Als Campermakelaar bemiddel je bij de verkoop van ...

Dienstverlening
Overnameprijs

in overleg

Omzet

N.t.b.

Bekijk vestiging
Bekijk vestiging

Ontvang gratis meer informatie over Motorhome Depot

Meer informatie over franchisen bij

Motorhome Depot

Recent bekeken formules

×