Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd
Maak favoriet Verwijder favoriet

Franchisen bij Olympia Uitzendbureau

Ondernemen bij Olympia franchise betekent ondernemen bij de beste franchiseformule uit de uitzendbranche. Altijd al een franchise willen starten in de uitzendbranche? Dan is dit je kans, Olympia heeft namelijk nieuwe franchisegebieden beschikbaar.

Ondernemen met Olympia, dat betekent voor jou:

 • Groei op jouw manier binnen onze succesformule:
  Als ondernemer bij Olympia franchise profiteer je van een bewezen succesformule. Binnen deze formule krijg je de ruimte om op je eigen manier te groeien. Zo hebben al veel franchise ondernemers meerdere vestigingen geopend.
 • Boost je lokale ondernemerschap aangevuld met topklanten uit ons netwerk:
  Jij bent de lokale held. Met jouw netwerk realiseer jij een betekenisvolle match tussen klant en flexkracht. Olympia ondersteunt jouw lokale ondernemerschap met landelijke topklanten. Een klantbestand met aantrekkelijke namen die een omzetfundament voor jouw onderneming vormen.
 • Behaal simpelweg klinkende resultaten:
  Olympia heeft het beste verdienmodel in de uitzendbranche. Ondernemen bij Olympia betekent mee liften op het succes van al 20+jaar ondernemen. Ondernemers bij Olympia groeiden het afgelopen jaar met gemiddeld 10% in omzet en marge.
 • Draag concreet bij aan een betere samenleving:
  Olympia franchise leidt de maatschappelijke transitie naar betekenisvol werk. Omdat uit onderzoek blijkt dat mensen gelukkiger en gezonder zijn als ze werk doen dat er toe doet. En dat wil jij als ondernemer ook voor iedereen bereikbaar maken.

Over Olympia franchise:

Bij Olympia bieden wij met maar liefst 140+ vestigingen dagelijks werk van betekenis aan ruim 15.000 mensen. Als ondernemer draag je met jouw vestiging bij aan het verbinden van mensen met werk waar zij gelukkig van worden en waar ze goed in zijn. Werk waar ze graag hun wekker voor zetten.

Daarnaast help jij andere organisaties met hun groeiambities. Jouw onderneming is gesprekspartner en draagt bij aan de ontwikkeling van andere bedrijven en zo aan betekenisvol werk in de maatschappij.

Meer weten over ondernemen met Olympia franchise?

Ontvang gratis meer informatie over Olympia Uitzendbureau

Meer informatie over franchisen bij

Olympia Uitzendbureau

Recent bekeken formules

×