Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd
Maak favoriet Verwijder favoriet

Franchisen bij Recruit a Student

Voel jij je als een vis in het water als je in gesprek bent met Inleners en uitzendkrachten? Ben je klaar voor een stap naar het ondernemerschap ? Een leven waarbij je zelf de agenda en werktijden van de dag bepaalt en beslist met welke opdrachtgevers en uitzendkrachten je aan de slag gaat? 

Dan ben je wellicht onze toekomstige collega ondernemer/ster.  Recruit a Student franchise, een uitzendformule die reeds 23 jaar bestaat met 22 vestigingen verspreid over Nederland en België start de werving van franchise ondernemers voor de locaties Maastricht, Leiden, Drechtsteden en Zeeland.

Visie Recruit a Student 

De naam geeft het al aan: onze uitzendkrachten bestaan voornamelijk uit studenten die tijdens hun middelbare, hogere of universitaire opleiding op zoek zijn naar een bijbaan, of na hun studie hun eerste fulltime baan zoeken.

Door middel van werkervaring ontdekken deze studenten wat wel en niet bij hen past. Als uitzendondernemer faciliteer je voor elke kandidaat de juiste werkplek, waardoor talenten verder kunnen worden ontdekt en ontwikkeld. Als job coach geef je advies en begeleid je de student gedurende zijn of haar studie, totdat ze uiteindelijk klaar zijn voor hun eerste fulltime baan.

Recruit a Student Soft Franchise 

Als uitzendprofessional heb je een gedegen kennis van het marktgebied waarin je van plan bent om te starten. Deze expertise zet je in om je eigen onderneming te leiden. Daarbij maak je gebruik van de NeN-certificering, het juridisch kader, software, centrale verloning en facturatie, voorfinanciering en de online marketingdiensten van Recruit a Student.

Als ondernemer ben jij degene die bepaalt welke opdrachtgevers je verbindt met kandidaten. Naast de landelijke on- en offline campagnes heb je ook de mogelijkheid om lokale initiatieven op te zetten om deze verbinding te realiseren.

Wat bieden wij? 

Recruit a Student zorgt ervoor dat een nieuwe franchiseondernemer goed beslagen ten ijs komt. Hoe? Door de rompslomp uit handen te nemen, en een ijzersterk coaching programma, uitgebreide ondersteuning en nog veel meer. Een overzicht:

  • Franchise academy
  • Franchise Support Services
  • Financiële administratie
  • Risk management
  • Communicatie
  • Marketing & Sales

Franchise Academy 

Het opzetten van een nieuwe vestiging is een uitdagend proces met diverse facetten. Voor startende franchiseondernemers biedt Recruit a Student een uitgebreide trainingsperiode van 4 weken aan. Tijdens deze training worden theoretische aspecten en softwaretraining afgewisseld met praktische werkopdrachten. Alle belangrijke facetten van het ondernemerschap worden hierin behandeld en toegelicht.

Mocht je nieuwsgierig zijn naar jouw mogelijkheden dan komen wij graag in contact met je. Na het eerste gesprek met de franchisegever maak je contact met toekomstige collega franchisenemers.

 

 

Ontvang gratis meer informatie over Recruit a Student

Meer informatie over franchisen bij

Recruit a Student

Recent bekeken formules

×