Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd
Maak favoriet Verwijder favoriet

Franchisen bij Recruit a Student

Voel jij je als een vis in het water als je in gesprek bent met Inleners en uitzendkrachten? Ben je klaar voor een stap naar het ondernemerschap ? Een leven waarbij je zelf de agenda en werktijden van de dag bepaalt en beslist met welke opdrachtgevers en uitzendkrachten je aan de slag gaat ? 

Dan ben je wellicht onze toekomstige  collega ondernemer/ster. Recruit a Student, een uitzendformule die reeds 23 jaar bestaat met 22 vestigingen verspreid over Nederland en België start de werving van franchise ondernemers voor de locaties Maastricht, Leiden, Drechtsteden en Zeeland.

Visie Recruit a Student 

Zoals de naam al doet vermoeden bestaan de uitzendkrachten uit studenten die tijdens hun middelbaar, hoger of universitair onderwijs een bijbaan zoeken of na hun studie op zoek zijn naar hun eerste full time baan.

Door werkervaring ontdekken de studenten wat bij ze past en wat niet. Als uitzendondernemer faciliteer je per kandidaat de juiste werkplek zodat talenten verder ontdekt en ontwikkelt worden. Als job coach adviseer en volg je de student gedurende zijn studie totdat deze uiteindelijk gereed is voor zijn 1e full time baan.

Soft Franchise 

Als uitzendprofessional ben je bekend met het marktgebied waar je wilt starten. Deze kennis ga je inzetten om je eigen bedrijf te runnen. Je maakt daarbij gebruik van de NeN certificering, juridisch raamwerk, software, centrale verloning en facturatie, voorfinanciering en online marketing van Recruit a Student.

Jij bepaalt als ondernemer welke opdrachtgever je gaat koppelen aan de kandidaten. Hiervoor kan je naast de landelijke on/offline campagnes lokale acties opzetten.

Financiering 

Er is een entree fee van 25.000 euro voor de exclusiviteit van het marktgebied. Dit bedrag kan indien gewenst gefinancierd worden met een looptijd tot 60 maanden.

Franchise academy 

Bij de start van een nieuwe vestiging komt veel kijken. Recruit a Student heeft voor haar startende franchise ondernemers een training die 4 weken duurt waarbij theorie en software training afgewisseld worden met werkopdrachten. Alle aspecten van het ondernemen komen hier aan bod.

Informatie

Mocht je nieuwsgierig zijn naar jouw  mogelijkheden dan komen wij graag in contact met je. Na het eerste gesprek met de franchise gever maak je contact met toekomstige collega franchisenemers. 12 zijn er je voorgegaan waarbij de eerste 15 jaar geleden is begonnen.

 

 

Ontvang gratis meer informatie over Recruit a Student

Meer informatie over franchisen bij

Recruit a Student

Recent bekeken formules

×