Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd
Bekijk foto
Maak favoriet Verwijder favoriet

Franchisen bij Storebox

Europa’s grootste Franchise Systeem voor lokale Self-Storage – Storebox franchise

Storebox is de eerste volledig gedigitaliseerde self-storage oplossing in Europa, met meer dan 130 locaties in o.a. Oostenrijk, Duitsland, Zwitserland en Luxemburg. Storebox is uniek in de markt, het biedt gemak aan de klant en het levert ook nog een grote kostenbesparing op.
Wij bieden opslagruimtes voor privé en zakelijke doeleinden. Storebox franchise is gecertificeerd en winnaar van verschillende prijzen. Storebox is een uitermate succesvol en snelgroeiende franchise. Naast opslagoplossingen voor particuliere en zakelijke klanten, bieden wij ook een brede opslaginfrastructuur voor ‘last mile logistics’ in stedelijke gebieden.

De voordelen van een Storebox franchise

 • Uniek en onderscheidend
 • Bewezen concept & groeiend franchisesysteem
 • Een kans om parttime & zonder werknemers te werken
 • Lage investeringskosten & snel rendement op investering
 • Sterk groeiende industrie & flexibele schaalvergroting
 • Persoonlijk advies & ondersteuning op lange termijn

Opslag is nog nooit zo makkelijk geweest!

Als eerste volledig gedigitaliseerde self-storage oplossing, handelt Storebox franchise het gehele verkoopproces digitaal af. Van de selectie van het opslagcompartiment tot het boeken en de onmiddellijke toegang.

 • Centrale locaties met directe toegang 24/7
 • Flexibele huurperiodes en uitgebreid aanbod van opslagruimtes
 • Geen aanbetaling en een eenvoudig boekingsproces
 • Hoge veiligheidsnormen en verzekering inbegrepen voor uw bezittingen

Zakelijke opslagoplossingen

 1. Binnenstad – Opslag Netwerk
  Met Storebox kunnen uw klanten reserveonderdelen en goederen direct op de plaats van gebruik opslaan. Op deze manier zijn ze direct bij de klant en bespaart u lange reistijden voor het ophalen van materialen uit een centraal magazijn.
 2. Micro Hubs – voor de ‘last mile logistiek’
  De centrale magazijnlocaties worden in stedelijke gebieden gebruikt als startpunt voor de ‘last mile’. Storebox als micro-depot biedt uw klanten de snelste weg naar hun klanten. Hiermee kunnen ze tijd, geld en CO2-uitstoot besparen.
 3. Click & Collect
  Storebox faciliteert het afhalen van pakketten en pakketten. Hiermee kunnen uw klanten hun consumentenervaring verbeteren door een extra afleverpunt van hun goederen en diensten aan te bieden.

Samen marktleider worden

Storebox franchise heeft een slim en winstgevend concept gecreëerd om mensen die naast hun reguliere beroep zelfstandig ondernemer willen worden, te ondersteunen met een succesvol en bewezen product. Onze franchisenemers worden uitgebreid en voortdurend ondersteund.

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids

Ontvang gratis meer informatie over Storebox

Meer informatie over franchisen bij

Storebox

×