Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd
Bekijk foto
Maak favoriet Verwijder favoriet

Franchisen bij Swiss Allure

Sinds 2016 is Swiss Allure franchise dé expert op het gebied van laserontharing, met meerdere vestigingen verspreid over heel Nederland. Wij garanderen een 100% pijnloze en permanente ontharing, dankzij het gebruik van de nieuwste technologieën uit Zwitserland. Ons doel is om professionele laserontharing betaalbaar te maken voor iedereen. Wij zijn toegewijd aan specialisatie binnen laserbehandelingen, in plaats van een breed scala aan te bieden. Met het gebruik van Swiss Allure laserapparatuur kunnen we behandelingen veilig en zonder grote risico’s uitvoeren.

  • Bewezen concept met eigen klinieken
  • Uitgebreide ondersteuning
  • Bewezen marketingstrategieën
  • Uitstekende trainingen
  • Gebiedsbescherming
  • Nieuwste apparatuur
  • Geringe investering

Swiss Allure franchise

Iedereen met interesse in het vak kan met succes een Swiss Allure franchisenemer worden, zonder dat specifieke kennis van laserbehandelingen of de beautybranche vereist is. We bieden een uitgebreid voorbereidend trainingsprogramma voor alle nieuwe franchisenemers, inclusief theoretische kennis, praktische vaardigheden, lasertechnieken en klantenservice training. Onze trainingsacademie biedt instructie over de behandelingen zelf en het beheer van je eigen Swiss Allure franchise kliniek.

Naast de laserbehandelingen omvatten de theoretische onderwerpen zaken als werving van personeel, verkoopvaardigheden, voorraadbeheer, financieel beheer, kostenbeheersing, inkoop en lokale winkelmarketing. Zodra de opleiding is afgerond, volgt een praktische training in de winkel, evenals ondersteuning ter plaatse bij de opening of overname van een vestiging.

Onze franchisenemers hebben de mogelijkheid om gebruik te maken van een uitgebreid online trainingsprogramma om hun team op te leiden. Bovendien bieden we training op locatie aan op basis van de specifieke behoeften van de franchisenemer, zonder extra kosten. Deze trainingen worden gegeven door onze toegewijde Business Development Managers en Trainers. Dit alles betekent dat onze franchisenemers gedurende de hele samenwerking voor de volle 100% worden ondersteund.

Wie zoeken wij?

Een Swiss Allure franchisenemer is buitengewoon gericht op klanttevredenheid. We streven ernaar om elke cliënt met een glimlach de deur uit te laten gaan. Ons doel is om gespecialiseerde zorg te bieden met persoonlijke aandacht en betrokkenheid, en we hechten enorm veel waarde aan kwaliteit. Daarom is nauwkeurigheid essentieel voor ons. Bovendien ben je bereid om voortdurend aan je eigen ontwikkeling te werken. We moedigen onze franchisenemers aan om jaarlijks deel te nemen aan congressen, cursussen en bijscholing om onze hoge kwaliteitsnormen te handhaven.

Swiss Allure franchise heeft als doel om hoogwaardige laserontharingsbehandelingen op een toegankelijke manier beschikbaar te maken voor een breed publiek. Op deze manier kunnen we steeds meer mensen helpen om hun beste zelf te worden. Heb je interesse om deel uit te maken van onze Swiss Allure formule? Aarzel dan niet om (geheel vrijblijvend) meer informatie aan te vragen!

 

 

Swiss Allure, Roermond

Ter overname aangeboden Swiss Allure Roermond. De Swiss Allure kliniek is gevestigd in het bruisende Roermond. Momenteel in handen van de franchisegever, is deze locatie beschikbaar voor een enthousiaste nieuwe franchisenemer. Swiss Allure is sinds 2016 ...

Dienstverlening
Overnameprijs

Wordt nader bekend gemaakt

Omzet

€ 150.000 - € 200.000

Oppervlakte

100 m²

Adres

Willem II Singel 30, Limburg

Bekijk vestiging
Bekijk vestiging

Swiss Allure, Sittard

Ter overname aangeboden Swiss Allure Sittard. De Swiss Allure kliniek is gevestigd in het bruisende centrum van Sittard op steenworpafstand van het Tempelplein en het Stadspark. Momenteel in handen van de franchisegever, is deze locatie ...

Dienstverlening
Overnameprijs

Wordt nader bekend gemaakt

Omzet

€ 240.000 - € 280.000

Oppervlakte

110 m²

Adres

Rosmolenstraat 34, Limburg

Bekijk vestiging
Bekijk vestiging

Swiss Allure, Venlo

Ter overname aangeboden Swiss Allure Venlo. Gevestigd in het bruisende centrum van Venlo op steenworpafstand van het Nolensplein en 2 Brüder. Momenteel in handen van de franchisegever, is deze locatie beschikbaar voor een enthousiaste nieuwe ...

Dienstverlening
Overnameprijs

Wordt nader bekend gemaakt

Omzet

€ 240.000 - € 280.000

Oppervlakte

160 m²

Adres

Monseigneur Boermansstraat 1 A, Limburg

Bekijk vestiging
Bekijk vestiging

Ontvang gratis meer informatie over Swiss Allure

Meer informatie over franchisen bij

Swiss Allure

Recent bekeken formules

×