Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd
Maak favoriet Verwijder favoriet

Franchisen bij Swiss Allure

Swiss Allure franchise formule

Swiss Allure biedt laser behandelingen zonder ingrijpende operaties. De formule werkt enkel met wetenschappelijk bewezen veilige, effectieve behandelmethodes. Het gebruik van Swiss Allure laserapparatuur betekent dat er geen grote behandelrisico’s zijn en de behandelingen op een eenvoudige en veilige manier uitgevoerd kunnen worden. De laserbehandelingen die Swiss Allure aanbiedt zijn laser ontharen, tatoeage verwijderen en huidverbetering.

Franchising bij Swiss Allure

Iedereen met interesse voor het vak kan een succesvolle Swiss Allure franchisenemer worden. Kennis van laserbehandelingen of de beautybranche is niet vereist. Er is een uitgebreid voorbereidend trainingsprogramma voor alle nieuwe franchisenemers inclusief theorie, praktijk, laseren en klantenservice training. Bij onze trainingsacademie wordt training gegeven in de behandelingen en het runnen van je eigen Swiss Allure kliniek. Theorieonderwerpen omvatten naast de laserbehandelingen zaken als werknemer rekrutering, verkooptechnieken, voorraadbeheer, financieel beheer, kostenbeheersing, inkoop en lokale winkelmarketing. Zodra de opleiding is afgerond, volgt een in-store practicum, evenals assistentie ter plaatse bij opening of overname.

Onze franchisenemers hebben toegang tot een uitgebreid online trainingsprogramma om hun team te helpen trainen. Training op locatie wordt geleverd op basis van behoeften door onze toegewijde Business Development. Managers en Trainers zonder extra kosten voor de franchisenemer. Dit alles betekent dat onze franchisenemers 100% worden ondersteund tijdens de gehele samenwerking.

Wie zoeken wij?

Een franchisenemer bij Swiss Allure is zeer klantgericht. Je doet er alles aan om de cliënt met een glimlacht de deur uit te laten gaan. Je doel is om met persoonlijke aandacht en betrokkenheid gespecialiseerde zorg te verlenen. Kwaliteit staat bij Swiss Allure zeer hoog in het vaandel. Het is dus belangrijk dat je nauwkeurig bent. Bovendien sta je er voor open om jezelf constant te blijven ontwikkelen. Elk jaar worden congressen, cursussen en nascholingen bijgewoond om onze kwaliteit hoog te houden.

Swiss Allure streeft ernaar om kwalitatieve huidtherapie en laserbehandelingen op een laagdrempelige manier voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk te maken. Zo kunnen wij steeds meer mensen helpen de beste versie van zichzelf te worden. Wil jij graag onderdeel uitmaken van onze formule? Vraag dan (vrijblijvend) informatie aan!

 

 

Ontvang gratis meer informatie over Swiss Allure

Meer informatie over franchisen bij

Swiss Allure

Recent bekeken formules