Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd
Bekijk foto
Maak favoriet Verwijder favoriet

Franchisen bij The Alternative Board (TAB)

Geïnteresseerd om het verschil te maken en je eigen bedrijf te starten?

Wanneer was de laatste keer dat je wakker werd voor de wekker en niet kon wachten om aan de slag te gaan met je werkdag? Lees hoe The Alternative Board franchise jou hierbij kan helpen.

Op zoek naar een nieuwe kans bij The Alternative Board franchise?

Klinkt het volgende bekend in de oren? Je hebt:

 • een succesvolle zakelijke carrière gehad.
 • een schat aan zakelijke expertise opgebouwd.
 • veel kennis en kunde te bieden aan ondernemers.
 • Je bent gemotiveerd om jouw regionale gemeenschap van ondernemers te helpen.

Je runt een adviesbedrijf, je bent coach of trainer, maar je bent “moe” geworden om het wiel telkens opnieuw zelf uit te vinden van het runnen van een solitair adviesbedrijf. Daarnaast ben je op zoek naar een voorspelbare inkomstenstroom die ook waarde opbouwt in je bedrijf. Of, je hebt een zeurende gedachte in je achterhoofd gehad dat je wilt zien wat je alleen kunt doen als zelfstandig ondernemer(ster). Indien een van deze scenario’s herkenbaar zijn, wil je misschien meer weten over de mogelijkheid om jouw bedrijfservaring te benutten. Daarnaast wens je jouw bedrijf op te schalen en het verschil te maken met particuliere bedrijfseigenaren.

De ideale The Alternative Board franchise ondernemer

The Alternative Board franchise (TAB) helpt bedrijfseigenaren al meer dan 30 jaar hun bedrijf en hun leven te veranderen door middel van adviesraden (advisory boards) voor bedrijfseigenaren in combinatie met private coaching en advies. En met succes.

TAB is momenteel actief in 24 landen over de hele wereld en is op zoek naar de juiste zakelijke/ franchisepartner om het concept naar vooraf gedefinieerde regio’s in Nederland te brengen. Hiervoor hebben we beperkte gebieden beschikbaar.

Om succesvol te zijn in deze rol, heb je het volgende nodig:

 • Ondernemersmentaliteit – Je bent gefocust op het bouwen en laten groeien van bedrijven. Misschien had je in het verleden een bedrijf of werkte je in een functie waarin je een belangrijke rol speelde bij de groei van een bedrijf.
 • Geloof in het potentieel van mensen– Je wordt aangetrokken om anderen te helpen. Veel mensen zoeken jou op voor jouw advies en begeleiding bij zakelijke en soms persoonlijke zaken.
 • Inspirerende leider– Je weet hoe je anderen in jouw team moet leiden en ontwikkelen. Je hebt minimaal 10 jaar leiderschapservaring in het leiden van teams.
 • Verbinder en “rain-maker”– Je bent het type persoon dat snel contact maakt met anderen en gemakkelijk vertrouwen en een goede verstandhouding opbouwt. Bovendien ben je comfortabel met het aanbieden en aanbevelen van oplossingen waarin je echt gelooft.
 • Bedrijfsleider van bedrijfsleiders– Je hebt een passie voor zaken en wilt jouw bedrijfsexpertise gebruiken om bedrijfseigenaren en leiders te helpen bij hun groei.
 • Levenslange “leerling”– Je bent gepassioneerd door leren en persoonlijke groei.
 • Multicultureel– Je bent bereisd en meertalig. Je beheerst de Nederlandse taal goed, maar ook het Engels.

De rol van Business/ Franchise Partner van The Alternative Board omvat de volgende verantwoordelijkheden:

 • Je wordt de regionale leider en eigenaarvan ons merk in een deel van Nederland en bent verantwoordelijk voor de groei van het merk in jouw gebied.
 • Verbind en netwerk met het bedrijfsleven– via evenementen, spreken in het openbaar of virtueel. Je zult een opinieleider in het bedrijfsleven zijn of ernaar streven om te worden.
 • Je leidt je eigen advisory boards(persoonlijk of virtueel) die zijn samengesteld uit verschillende bedrijfseigenaren, leiders en coachleden om meer succes te behalen. In tegenstelling tot andere franchisediensten, bevinden wij ons in een unieke positie om virtueel ook diensten aan te bieden.

We zijn opzoek naar:

Voor deze rol zijn we op zoek naar een uitzonderlijke ondernemende leider. Dit is geen betaalde functie; Je haalt jouw inkomen uit de succesvolle selectie van jouw bestuursleden, het opzetten van meerdere advisory boards en het ondersteunen van jouw bestuursleden met privé-business coaching. Tevens biedt het TAB-concept ruime mogelijkheden voor het behalen van additionele inkomsten.

Kortom: ben je op zoek naar een zakelijke mogelijkheid die een positieve impact heeft op het Nederlandse bedrijfsleven? Stuur dan een kopie van jouw cv en een begeleidende brief waarin je uitlegt waarom jij de beste match met The Alternative Board zou zijn.

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids

Ontvang gratis meer informatie over The Alternative Board (TAB)

Meer informatie over franchisen bij

The Alternative Board (TAB)

×